Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri’de Inna Konseri İptal

Rumen popçu Inna’nın Kayseri’de vereceği konsere Inna yerine benzerinin çıkacağı söylentisi bir haber sitesinde yayılınca organizasyon firması konseri iptal etti.2 Mayıs Cumartesi günü, bir organizasyon firması ve Talasemi ve Lösemililer...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2015 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2015 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de Inna Konseri İptal
Rumen popçu Inna’nın Kayseri’de vereceği konsere Inna yerine benzerinin çıkacağı söylentisi bir haber sitesinde yayılınca organizasyon firması konseri iptal etti.
2 Mayıs Cumartesi günü, bir organizasyon firması ve Talasemi ve Lösemililer Derneği Kayseri Şubesi’nin düzenlediği etkinlik kapsamında gerçekleşecek olan Inna konseri, organizatör firma tarafından iptal edildi. Dün bir haber sitesinde yer alan ‘Çakma Inna Kayseri’de isimli haber sebebiyle konser bileti alan katılımcıların, biletlerini iptal ettirdiğini söyleyen Talasemi ve Lösemililer Derneği Kayseri Şube Başkanı Faruk Başdemir, katılımcı sayısının bin 400’e düşmesi sebebiyle konserin iptal edildiğini açıkladı. Şu ana kadar 600 bileti iade aldıklarını söyleyen Başdemir, bin 400 bilet daha iade alacaklarını ifade etti. Başdemir,”2 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan İnna konserimiz yarın itibariyle yapılamayacaktır. Konserimiz iptal edilmiştir. Geçtiğimiz ay Talasemi ve Lösemililer Derneği, bir organizasyon firmasının Kayseri’de yapacağı İnna konserinde bize bir teklifte bulunmuştu. Bilet fiyatlarından 10 Türk Lirası bağışlayacaklarını söylediler. Bizde bu organizasyonun satış işleminde görev aldık. Aşağı yukarı 2 aydır bilet satışıyla ilgili çalışmalar yapıyoruz.
Ama, daha düne kadar yapılan bütün satışlarımız, kendini bilmeyen bir iki kişi tarafından ‘Sahte İnna gelecek, Çakma Inna gelecek’ şeklinde duyurular yapıldı. Bu ilan ve duyurulara karşı bazı arkadaşlarımız biletlerini iade etmek istedi. Böyle bir şey için bizi de sıkıntıya soktular. Elimizde izleyici sayısı bin 400 kişiyle kaldı. Bu sebeple de firma sahibi bizimle görüşerek konseri iptal etme kararı aldı. Bizde üzülerek bu karara uymak zorunda kaldık. Dünyaca ünlü bir pop sanatçısının buraya gelmesi güzel bir kültürel etkinlik olacaktı” dedi.
“BİLET FİYATLARINA İNANAMADILAR”
Vatandaşların bilet fiyatlarını çok ucuz bulduğunu söyleyen Başdemir,”Arkadaşlara fiyatları söylediğimiz bize inanmadılar. 35 Türk Lirası rakamlarını biz söylediğimizde bize inanmadılar. Vatandaşlara çok ucuz geldi. Ama salon büyük olduğundan dolayı böyle bir fiyat listesi uygulamıştık” diye konuştu
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.