Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaya Çilingiroğlu: "Cumhurbaşkanına en ufak bir şey olsaydı bugün sokaklarda gezemiyorduk"

Ünlü spor yorumcusu ve işadamı Kaya Çilingiroğlu, "Cumhurbaşkanına en ufak bir şey olsaydı bugün sokaklarda gezemiyorduk" dedi.Hatay’ın İskenderun İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen spor paneline kendisi gibi spor yorumcusu olan Giray...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaya Çilingiroğlu: "Cumhurbaşkanına en ufak bir şey olsaydı bugün sokaklarda gezemiyorduk"
Ünlü spor yorumcusu ve işadamı Kaya Çilingiroğlu, "Cumhurbaşkanına en ufak bir şey olsaydı bugün sokaklarda gezemiyorduk" dedi.
Hatay’ın İskenderun İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen spor paneline kendisi gibi spor yorumcusu olan Giray Bulak ile konuk olan Kaya Çilingiroğlu, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çilingiroğlu, 15 Temmuz’da gerçekleşen hain darbe girişimine değindi. Tankların altına yatan vatandaşların ve kışlalardan tankların çıkmasına iş makineleri ile izin vermeyen belediye başkanlarının ülkenin kahramanları olduğunu kaydeden Çilingiroğlu, "Yüzde elli iki ile seçilmiş bir Cumhurbaşkanına bir suikast girişimi kabul edilemeyecek bir ortam. Ben herkesten farklı düşünüyorum. Cumhurbaşkanımızın yanında eşi, çocukları, damadı ve torunları vardı. Allah korudu bizleri. Cumhurbaşkanına en ufak bir şey olsaydı bugün sokaklarda gezemiyorduk. Türk halkını da gönülden kutluyorum. Hakikaten tankın altına yatanlar ve tankları kışlalardan çıkartmayan belediye başkanları ülkenin kahramanlarıdır. Ümit Dündar paşamızın Atatürk Havalimanı’nı ele geçirip Cumhurbaşkanımızı oraya getirmesi belki de tarihin en önemli hareketlerinden biridir. Bundan sonra kimse böyle bir girişimde bulunamayacaktır" dedi.
Gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından spor yorumcuları Giray Bulak ve Kaya Çilingiroğlu’na plaket takdim edildi.
Bulak ve Çilingiroğlu yarın İskenderun Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenecek olan yerel yönetimlerin spora bakışı konulu panele konuk olarak katılacaklar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.