Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karadenizli Ünlü Sanatçı Sinan Yılmaz’dan Suriyeli Mültecilere Yardım Eli

Karadenizli ünlü sanatçı Sinan Yılmaz, Suriyeli mülteci dramına dikkat çekmek için Birleşmiş Milletlere çağrıda bulunarak, "Mülteciler için çok büyük bir projemiz var. Bütün dünya hatta Mars bile bunu duyacak" dedi.Kolbastıyı milyonlara...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karadenizli ünlü sanatçı Sinan Yılmaz, Suriyeli mülteci dramına dikkat çekmek için Birleşmiş Milletlere çağrıda bulunarak, "Mülteciler için çok büyük bir projemiz var. Bütün dünya hatta Mars bile bunu duyacak" dedi.
Kolbastıyı milyonlara sevdiren Karadenizli ünlü sanatçı Sinan Yılmaz, şimdi de bir yardım projesiyle gündemde. Suriyeli mültecilerin dramına dikkat çekmek isteyen ünlü sanatçı, bir proje geliştirerek, Birleştirmiş Milletler’e çağrıda bulundu. Konu ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan ünlü sanatçı Sinan Yılmaz, "Suriyeli mülteci kardeşlerimizle ilgili büyük bir projemiz var. Suriyeli mülteciler sahip çıkılması konusunda Birleşmiş milletlere bir çağrımız var. Suriyeli mültecilerimize sahip çıkılması konusunda olan bu projeyi inanıyorum ki bütün dünya hatta Mars bile duyacak” dedi.
Öte yandan, milli takımın Fransa 2016 Avrupa Şampiyonası’ndan elenmesine de değinen ünlü sanatçı Sinan Yılmaz; “Çok üzüntülüyüz milli duygularımız biraz zedelendi ama her şeyin başında sağlık olsun diyoruz. Tabii ki futbolcularımızın ve teknik heyetimizin bir ara moralleri çok bozuldu. Daha güzel şeyler beklerdik milli takımımızdan. Son almış olduğumuz Çek Cumhuriyeti maçındaki performansını diğer maçlarda da beklerdik ama olmadı.Sağlık olsun kısmet nasip diyelim ama üzüntülüyüz. Gönül isterdi ki Fransa da bol bol kolbastılar oynayalım, sevincimizi paylaşalım.. Paris sokaklarına gidelim, Marsilyaları dağıtalım isterdik ama olmadı üzüntülüyüz. Ama ben yine de milli takımımızı tebrik ediyorum. Her şey vatan için he şey birlik için. Biz birlik içinde durduğumuz sürece Allah’ın izniyle bizi kimse yıkamayacak. Biz Türkiye’den hepsinin gözünün korktuğunu çok iyi biliyoruz. Onlara bu korku yeter. Onlar bizim gönlümüzün şampiyonu” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.