Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kara Bela Oyuncuları Özel Gösterimde Bursalılarla Buluştu

Vizyona girdiği günden beri izleyenleri kahkahaya boğan komedi oyunu Kara Bela, Bursa’da gerçekleştirilen özel gösterimde izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.Burak Aksak’ın senaristliğinde BKM Yapım imzalı komedi filmi, Bursa’da sinemaseverlerle...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2015 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2015 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vizyona girdiği günden beri izleyenleri kahkahaya boğan komedi oyunu Kara Bela, Bursa’da gerçekleştirilen özel gösterimde izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.
Burak Aksak’ın senaristliğinde BKM Yapım imzalı komedi filmi, Bursa’da sinemaseverlerle buluştu. Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil ve Cihan Ercan’ın katıldığı davette eğlenceli dakikalar yaşandı.
Film öncesi basın mensuplarıyla ve izleyicilerle bir araya gelen oyuncular, vatandaşın yoğun ilgisi ve alkışlarla karşılandı. Erkan Kolçak Köstendil hayranı bir genç kız, heyecandan gözyaşlarını tutamadı. Bursalı genç oyuncu Köstendil, Yeşil Beyaz tezahüratlarıyla katılımcıları coştururken, Cengiz Bozkurt, Seda Bakan ve Cihan Ercan hayranlarının sorularını yanıtladı.
Eğlence dolu görüntülere sahne olan buluşma sonrası sinema salonunda Bursalılarla birlikte filmi izleyen oyuncular, film sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı. Gösterimden sonra Seda Bakan’ın Bursalı hayranlarıyla yaptığı öz çekim (kendin çek) ile gece noktalandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.