Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadir İnanır’a Muğla’da yoğun ilgi

Usta aktör Kadir İnanır ve hayat arkadaşı Jülide Kural birlikte yaşadıkları Muğla’da, hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.Muğla’nın Dalaman ilçesinde yaşayan İnanır ve Kural çifti, Dalaman ve Ortaca esnafı ile de dostluklarını...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 19:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 19:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Usta aktör Kadir İnanır ve hayat arkadaşı Jülide Kural birlikte yaşadıkları Muğla’da, hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.
Muğla’nın Dalaman ilçesinde yaşayan İnanır ve Kural çifti, Dalaman ve Ortaca esnafı ile de dostluklarını pekiştiriyor. İnanır, aile dostu olan İlhan Kuyumculuğun sahibi Alper İlhan’ı iş yerinde ziyaret ettiği esnada da hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Usta aktör, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen sevenlerini kırmayarak hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Dalaman ilçesine yerleştiğini ve doğayla iç içe bir hayat yaşadığını söyleyen İnanır, ‘’Bölge esnafı ile de dostluklarımızı pekiştiriyoruz. Bugünde Ortaca’da aile dostumuz Alper İlhan’ı ziyaret ettim. İlgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür ederim’’ dedi.
Türk sinemasının simge isimlerinden Kadir İnanır’ın kendisini ziyaret etmesinden onur duyduğunu dile getiren Alper İlhan ise, ‘’Kadir bey ve Jülide hanımın ziyaretinden dolayı çok mutlu oldum. Kendilerine çok teşekkür ederim’’ diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.