Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmirli Hemşireyi Serenay Sarıkaya Hayranlığı Model Yaptı

İzmir’de hemşirelik bölümü son sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Kübra Demir, oyuncu Serenay Sarıkaya’ya olan hayranlığıyla modelliğe adım attı. Çocukluğundan beri mankenlik hayali kuran ve 6 ay önce modellik hayatına başlayan Dokuz...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de hemşirelik bölümü son sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Kübra Demir, oyuncu Serenay Sarıkaya’ya olan hayranlığıyla modelliğe adım attı. Çocukluğundan beri mankenlik hayali kuran ve 6 ay önce modellik hayatına başlayan Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi son sınıf öğrencisi Kübra Demir, özellikle 11. sınıftayken Serenay Sarıkaya’yı ekranda gördükten sonra model olma isteğinin arttığını söyledi.
ARKADAŞLARI ÜNLÜ OYUNCUYA BENZETİYOR
Arkadaşlarının kendisini o dönem Serenay Sarıkaya’ya benzettiğini belirten Demir, o günden sonra mankenliğin daha çok ilgisini çektiğini söyledi. 2015’te katıldığı Miss & Mr Model yarışmasının elemelerini geçemeyince daha da hırslanan İzmirli güzel, yarışmanın canlı elemelerine bikini yerine mayo ile katıldığı için finale seçilmediğini, bunun kendisi için iyi bir ders olduğunu dile getirdi.
“SAATLERCE BIKMADAN FOTOĞRAF ÇEKTİREBİLİRİM”
Yıllardır mankenlik hayali kuran ve hem eğitim hayatının aksamaması için hem de mankenlik ve fotomodelliğe daha fazla vakit ayırabilmek için okulunun bitmesini bekleyen Demir, “Hemşirelik ile modellik arasında tercih yapmam gerekirse tabi ki modelliği seçerim. Saatlerce bıkmadan fotoğraf çekilebilirim” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.