Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmirli Gençler Pilli Bebek’le Coştu

İzmir Gençlik Festivali (Giz Fest) kapsamında Kültürpark çim alanında konser veren Pilli Bebek İzmirli hayranlarını coşturdu.Türk Rock müziğinin en eski guruplarından biri olan Pilli Bebek, GizFest kapsamında Kültürpark çim alanında konser...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir Gençlik Festivali (Giz Fest) kapsamında Kültürpark çim alanında konser veren Pilli Bebek İzmirli hayranlarını coşturdu.
Türk Rock müziğinin en eski guruplarından biri olan Pilli Bebek, GizFest kapsamında Kültürpark çim alanında konser verdi. Çimlerin üzerine kurulan platformda sahne alan ünlü Rock gurubu, konuklarına 2000’li yıllarda çıkardığı ilk albümü "Uyandırmadan" ve 2007’de çıkardığı son albümü "Olsun" albümünden oluşan geniş repertuvarı ile hayranlarına en sevilen parçalarını seslendirdi. Yüzlerce İzmirli gencin akın ettiği konser, yaklaşık iki saat sürdü. Konsere katılan gençler, Pilli Bebek gurubuna söylediği şarkılara çimlerde oturarak eşlik etmenin keyfini yaşadı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının ilk etkinliklerinden biri olan Pilli Bebek konseri, İzmirliler tarafından çok beğenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.