Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Yıldızlar Geçidi

Türk sanat müziğinin Divası Bülent Ersoy, Arabesk Fantezi müziğinin efsanesi Cengiz Kurtoğlu ve ünlü oryantal Asena İzmirlilere rüya gibi bir gece yaşattı.İzmir Menderes ilçesinde bağlı Özdere’de bulunan Sunis Efes Royal Palace Otel’de...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk sanat müziğinin Divası Bülent Ersoy, Arabesk Fantezi müziğinin efsanesi Cengiz Kurtoğlu ve ünlü oryantal Asena İzmirlilere rüya gibi bir gece yaşattı.
İzmir Menderes ilçesinde bağlı Özdere’de bulunan Sunis Efes Royal Palace Otel’de art arda sahne alan Cengiz Kurtoğlu, Asena ve Bülent Ersoy, gecenin ilerleyen saatlerine kadar konuklarına muhteşem bir gece yaşattı. Organizasyonda açılışı Cengiz Kurtoğlu yaptı. Kurtoğlu, birbirinden eşsiz parçalarını kendine has yorumu ve sesiyle konukları için seslendirdi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan ünlü sanatçı, yerini Asena’ya bıraktı. Asena, yaklaşık 15 dakika boyunca etkinliğe katılan yüzlerce eğlence severe oryantal şov yaptı. Daha sonra kısa bir ara verilen gecede sahneyi Türk Sanat müziğinin Divası olan Bülent Ersoy aldı. Alkışlarla sahneye çıkan ünlü sanatçı, geçmişten günümüze kadar olan geniş repertuvarıyla konuklarına coşku dolu saatler yaşattı. Sahne aralarında hayranlarıyla sohbet eden Ersoy, sıcak yaklaşımı ve samimi yaklaşımıyla konuklarından tam not aldı. Ünlü sanatçı, söylediği şarkılarla kimi zaman hüzünlendirirken, yaptığı espriler ile de hayranlarını kahkahaya boğarak iki duyguyu bir arada tattırdı. Şarkılarını seslendirirken sahneden inen Diva, konuklarının masalarına ziyaret ederek büyük bir sürpriz yaptı. Ersoy, iki saat boyunca sahnede kaldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.