Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de ’Görümce’ rüzgarı

Gupse Özay’ın hem senaryosunu yazdığı, hem de başrollerini Buğra Gülsoy ve Eda Ece ile paylaştığı ’Görümce’ filminin İzmir Galası Optimum’da yapıldı. Başrol oyuncularının katılımıyla coşku içinde gerçekleşen gala öncesinde...

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2016 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gupse Özay’ın hem senaryosunu yazdığı, hem de başrollerini Buğra Gülsoy ve Eda Ece ile paylaştığı ’Görümce’ filminin İzmir Galası Optimum’da yapıldı. Başrol oyuncularının katılımıyla coşku içinde gerçekleşen gala öncesinde oyuncular, Optimum girişinde binlerce hayranı tarafından sevgiyle karşılandı.
BKM filmin yapımcılığını gerçekleştirdiği Gupse Özay’ın hem senaryosunu yazıp, hem de başrol oynadığı Görümce filmi tam kadro Optimum ziyaretçileriyle buluştu. Filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü senaryo yazarı ve aynı zamanda başrol oyuncusu Gupse Özay, Buğra Gülsoy, Eda Ece, Zeynep Kankonde, Danilo Zanna, İnci Pars, Özlem Öçalmaz ve Dilşah Demir, sinemaseverler ile bir araya geldi. Film öncesinde Optimum’da binlerce Optimum ziyaretçisi ile buluşan film ekibi, İzmirlilere unutamayacakları bir gün yaşattı. Filmin başrol oyuncular Gupse Özay ve Buğra Gürsoy, hayranları tarafından alkış yağmuruna tutulurken, yakışıklı oyuncu Buğra Gürsoy genç kızlar tarafından yakın markaja alındı. Hayranları, oyuncularla sık sık fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
Söyleşinin ardından sanatçılar filmi, ziyaretçilerle birlikte Optimum Cinemaximum salonlarında izledi. Oyuncular filmin sonunda diğer salonda Görümce filmini izleyen vatandaşları ziyaret ederek sürprizleri ile sinemaseverleri şaşkınlık yaşattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.