Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir, Betül Demir’in şarkılarıyla coştu

İzmir Optimum Outlet AVM, pop müziğinin genç ve başarılı ismi Betül Demir’i hayranlarıyla buluşturdu. Betül Demir, İzmir’deki imza günü ve mini konserinde İzmir Optimum’u dolduran ziyaretçiler ile birlikte şarkılarını seslendirdi....

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir Optimum Outlet AVM, pop müziğinin genç ve başarılı ismi Betül Demir’i hayranlarıyla buluşturdu. Betül Demir, İzmir’deki imza günü ve mini konserinde İzmir Optimum’u dolduran ziyaretçiler ile birlikte şarkılarını seslendirdi. Genç yıldız, dillerden düşmeyen parçalarını hayranlarıyla birlikte söyledi.
İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi ünlü isimleri kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sevenleri ile buluşturmaya devam ediyor. İzmir Optimum bu kez yeni kuşağın genç ve başarılı sesi Betül Demir’i ağırladı. Optimum Outlet’te mini bir konser veren Betül Demir hayranlarından büyük ilgi gördü. Sevilen şarkısı “Aslan Payı” ile son dönemin en çok dinlenen ismi Betül Demir, popüler şarkılarını Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde seslendirirken hayranları tarafından yakın markaja alındı. Optimum’u dolduran Betül Demir hayranları konseri coşkuyla izledi.
Hayranlarından Betül Demir’e sevgi seli
Müzik listelerinde ilk sıralara demir atan şarkıları ile İzmirlileri coşturan Betül Demir, Optimum Outlet AVM’de hayranları ile tam anlamıyla hasret giderdi. İzmir’deki imza gününde genç sanatçının sevenleri Betül Demir ile sohbet etme fırsatı bulmanın yanı sıra genç yıldız ile hatıra fotoğrafı çektirerek bu özel günü ölümsüzleştirdi. Konser boyunca Betül Demir’in hayranları genç sanatçıyı alkış yağmuruna tuttu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.