Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmail Yk Kepez’i Coşturdu

Kepez Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında yaklaşık 45 bin kişiye konser veren İsmail YK, hem coştu hem coşturdu.Hasan Doğan Stadı yanındaki etkinlik alanında her cumartesi gerçekleştirilen konserlerde bu kez sahneye İsmail YK çıktı....

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2015 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2015 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kepez Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında yaklaşık 45 bin kişiye konser veren İsmail YK, hem coştu hem coşturdu.
Hasan Doğan Stadı yanındaki etkinlik alanında her cumartesi gerçekleştirilen konserlerde bu kez sahneye İsmail YK çıktı. Yaklaşık 45 bin kişinin buluştuğu gecede sahneye çıkan şarkıcı, 2 saat boyunca en sevilen şarkılarını seslendirdi.
Eşi Ayşe Tütüncü ile konser alanına gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İsmail YK tarafından kendisini hayranlarıyla buluşturmasından dolayı teşekkür etmek amacıyla sahneye davet edildi. Geceye ev sahipliği yapan Başkan Tütüncü ile eşine, Kepezlilerce tezahüratlı alkış yapıldı. Kısa bir konuşma yapan Tütüncü, “Bugün bir kez daha Ramazanınızı tebrik ediyorum, sağlıklı afiyetli bir bayram diliyorum” temennisinde bulundu. Ardından ünlü şarkıcıya teşekkür çiçeği buketi veren Tütüncü, alkışlarla sahneden uğurlandı. Çiçeği alan YK, “Bu çiçekler solacak, ama sizin yüreğinizdeki sevgi hiçbir zaman” diye konuştu.
HAFTAYA FERHAT GÖÇER
Büyüklerin alışveriş yaptığı, küçüklerin lunaparkta eğlendiği etkinlik alanında kurulan sahnede, her iftar sonrası Hacivat-Karagöz gölge oyunu sahneleniyor. Hafta içi günleri hemşehri gecelerinin yapıldığı alanda, her cumartesi ünlü bir şarkıcı sevenleriyle buluşuyor. Önümüzdeki cumartesi gecesi Ferhat Göçer konseri var. Bu konsere tüm Antalyalıları davet eden Başkan Tütüncü, herkesin Ramazan sevincini coşkuyla yaşaması dileğinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.