Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İskender Paydaş Sahnesini Zeynep Casalini İle Paylaştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir gece kulübünde sahne alan İskender Paydaş, sahnesini ünlü sanatçı Zeynep Casalini ile paylaştı.Bodrum marinada bulunan bir barda sahne alan İskender Paydaş, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Paydaş’ı...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2015 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2015 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir gece kulübünde sahne alan İskender Paydaş, sahnesini ünlü sanatçı Zeynep Casalini ile paylaştı.
Bodrum marinada bulunan bir barda sahne alan İskender Paydaş, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Paydaş’ı dinlemeye ünlü şarkıcı Zeynep Casalini de geldi. Zeynep Casalini’yi gören Paydaş, ünlü sanatçıyı sahneye çağırdı. Paydaş ile Casalini birlikte iki şarkı söyledi. Paydaş performasn yaparken Casalini ise söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu. “duvar”, yas uykusu” şarkılarını seslendiren Casalini, daha sonra sahneden inerek Paydaş’ı dinlemeye devam etti. Ayda ortalama 12 konser veren Casalini’nin enerjisi ise dikkatlerden kaçmadı. Klip çekimlerini yeni tamamlayan Casalini orkestrası ile beraber felekten bir gece çaldı. Gece geç saatlere kadar eğlenen Casalin gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Enerjisinin yerinde olduğunu söyleyen Casalini, “Mayıs ayında 15 konser vereceğim. Bir 15 konser daha olsa enerjim bitmez” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.