Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnşaat Mühendisleri dayanışma gecesinde bir araya geldi

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” kapsamında 16 yıldır gelenekselleştirdiği “Dayanışma Gecesi”ni düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2018 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnşaat Mühendisleri dayanışma gecesinde bir araya geldi

ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

Altınceylan Havuzbaşı’nda düzenlenen geceye İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri,  Gençlik Komisyonu Başkanı Oğuzhan Kurt ile çok sayıda genç inşaat mühendisi katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İMO Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Arslan böyle günlerde bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, geceyi düzenleyen İMO Bursa Şubesi Gençlik Komisyonuna teşekkür etti.

“BİLİM VE TEKNOLOJİ IŞIĞINDA İLERLEYİN”

Arslan sözlerine şöyle devam etti, “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün cumhuriyetimizi emanet ettiği aydınlık gençlerimizin bayramı kutlu olsun. İnşaat mühendisleri geleceğimizin inşası ve muhasır medeniyetler seviyesine ulaşma çabamızda önemli projelere imza atan meslek mensuplarıdır. Siz gençlerin bilim ve teknoloji ışığında, etik değerlere önem vererek kariyer basamaklarını tırmanmanızı diliyorum” dedi. İMO Bursa Şubesinin yaklaşık 4 bin üyeye sahip büyük bir oda olduğunu söyleyen Arslan, “34 yıllık bir inşaat mühendisi bu odanın değerini oldukça iyi biliyorum ve siz gençlerden odamıza sahip çıkmanızı istiyorum. Bu oda bizim mesleğimizin büyümesi, gelişmesi için en önemli kurumdur. Her zaman mesleki sorumluluğumuzla hareket edip, ülkemize ve şehrimize doğru hizmeti vermek istiyoruz. Bu bağlamda oda olarak da siz gençlerin gelişimi için mesleğe hazırlık ve meslek içi eğitimlerimize çok önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.