Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnan Demir’den ’Demir’ Gibi Albüm

Almanya’nın Münih şehrinde ve özel günlerde orkestrası ile sahne alan ve performansıyla adından söz ettiren genç ses sanatçısı İnan Demir, müzik kariyerinde önemli bir adım atarak başarılı bir albüme imza attı.İnan Demir’in ’’Of...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2015 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2015 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya’nın Münih şehrinde ve özel günlerde orkestrası ile sahne alan ve performansıyla adından söz ettiren genç ses sanatçısı İnan Demir, müzik kariyerinde önemli bir adım atarak başarılı bir albüme imza attı.
İnan Demir’in ’’Of Çeke Çeke/Affetmem Seni’’ ismini verdiği albümü Hits On Air prodüksiyon imzası ile Mayıs başı itibariyle piyasaya çıkacak. Onbir eserden oluşan albümdeki sekiz şarkının söz ve müziği İnan Demir tarafından yapıldı. Aranjör Nurullah Çaçan tarafından hazırlanan albümde ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in programı İbo Show’dan tanıdığımız orkestra şefi Sendur Güzelel ve Grup Gündem ile Eyüp Hamiş, Levent Özbayram gibi üstadlar da genç sanatçıya destek vermek için stüdyoya girdi. Hasret, ayrılık ve aşk konularını işleyen, ağır, fantezi tarzı parçalar ve türkülerden oluşan onbir şarkılık albüm D&R Mağzaları ve tüm dijital ortamlarda tedarik edilecek. Sözü ve müziği kendisine ait ellinin üzerinde eserin onbirini ’’Of Çeke Çeke/Affetmem Seni’’ isimli ilk albümü için seçtiğini ifade eden İnan Demir hem söz yazarlığı hem de bağlaması ile yılların birikimini ilk albümünde topladığını, güzel bir çalışmaya imza attığını, bunun gurur ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ayrı ayrı teşekkür eden İnan Demir, Türkiye ve Almanya’da daha geniş kitlelere ulaşma adına farklı televizyon kanallarına konuk olmak, bunun yanında saygın mekanlarda orkestrası ile sahne alma hedefinde olduğunu söyledi.
Tatlı bir tesadüf ile tanıştığı İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlı’yı can dostu bir ağabeyi gibi gördüğünü ifade eden İnan Demir, kendisine her zaman destek olduğunu söyledi. Demir, "Hayat insanları çıktıkları yolda hiç beklemedikleri bir anda başkaları ile kesiştirebiliyor. Artık başka kelimesi anlamını yitiriyor. Bakıyorsunuz hayata baktığınız pencere ve gördüğünüz manzara birbirine o kadar yakın ki.. Ahmet Tatlı mütevazı gönlü ve güzel kalbi ile bana bu zor süreçte çok yardımcı oldu. Kendisi albümümüzün hazırlık ve yapım aşamasında stüdyoya geldi, dinledi. İmparator İbrahim Tatlıses’in oğlunun olmasından kaynaklanan kulak zenginliği ile albümüm hakkında yaptığı yorumlar ile bize çok şeyler kattı. Desteğini hiç esirgemedi" dedi.
Ahmet Tatlı da, ’’Şarkıların hepsi farklı güzellikte. Hepsinin dinleyicide oluşturduğu duygu ve hissiyat başka ama ’’ Yol göründü’’ ile ’’ Of Çeke Çeke’’ albümdeki en sevdiğim iki şarkıdır, diyebilirim. Yolu ve bahtı açık olsun’’ diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.