Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlhan Şeşen’den hayranlarına Hülya Avşar esprisi

Ünlü şarkıcı ve besteci İlhan Şeşen, Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde verdiği konserinde esprileriyle hayranlarını kahkahaya boğdu. Şeşen, “Elimi sallasam ellisi" şarkısını çok hareketli olduğu için söylemeyi beceremediğini,...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü şarkıcı ve besteci İlhan Şeşen, Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde verdiği konserinde esprileriyle hayranlarını kahkahaya boğdu. Şeşen, “Elimi sallasam ellisi" şarkısını çok hareketli olduğu için söylemeyi beceremediğini, bu yüzden Hülya Avşar’a sattığını söyledi.
Türk Müziği’nin en köklü isimlerinden İlhan Şeşen, Marmaris’te sevenleriyle buluştu. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan sanatçı sevilen şarkılarını seslendirdi. Sevilen sanatçıya oğlu Fuat Şeşen de gitarıyla eşlik etti. Şeşen, hayranlarına saz sanatçısı Ali Osman Erbaşı ile "Bir saz, bir gitar" adlı türkü albümü hazırladığı müjdesini verdi. Türkülere yeni yorumlar katarak albümde yer verdiklerini belirten sanatçı, müzikseverlere bu albümden de bir türkü seslendirdi.
Öte yandan, Şeşen’i dinlemeye gelen sanatçı Tülay Özer de davet üzerine sahneye çıkarak "Büklüm Büklüm" adlı şarkıyı söyledi.
“Bu şarkıyı söylemek için Hülya Avşar gibi kıvırmak lazım"
İlhan Şeşen konser sırasında yaptığı esprilerle hayranlarını kahkahaya boğdu. “Elimi sallasam ellisi" isimli şarkısını söylemekte güçlük çektiği için Hülya Avşar’a sattığını anımsatan Şeşen, “Elimi sallasam ellisi isimli şarkımı Hülya Avşar’a cüzi bir rakama sattım. Çünkü benim söyleyebileceğim bir şarkı değildi. O şarkıyı söyleyebilmeniz için endamınızın iyi olması gerekiyordu. Yoksa öyle yerleri var ki gerekli yerinizi kıvırmadıktan sonra hiçbir işe yaramaz. O yüzden şarkıyı Hülya Avşar’a verdim. Aranızda mutlaka Hülya Avşar gibi kıvıran vardır. Bu şarkıyı sadece o kıvırmak isteyenler için söyleyeceğim” ifadesini kullanarak yaptığı espri ile hayranlarını güldürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.