Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki mutluluğu bir arada yaşadı

Eskişehir Seyitgazi ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Feyzullah Soysal, arkadaşının düğününde doğum gününün kutlanması ile iki mutluluğu bir arada yaşadı.Karaören Mahallesinde yaşayan gençler, örnek birlikteliklerini perçinlemek için...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İki mutluluğu bir arada yaşadı

Eskişehir Seyitgazi ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Feyzullah Soysal, arkadaşının düğününde doğum gününün kutlanması ile iki mutluluğu bir arada yaşadı.

Karaören Mahallesinde yaşayan gençler, örnek birlikteliklerini perçinlemek için arkadaşlarına ilginç bir doğum günü sürprizi yaptılar. Aynı arkadaş grubunda bulunan Arif Gürsöz’ün, Ummahan Gürsöz ile hayatını birleştirdiğini düğününde bir araya gelen gençler, süpriz yaparak hep birlikte arkadaşları Feyzullah Soysal’ın doğum gününü kutladılar. Duygulanan Feyzullah Soysal; ’’Bu benim için güzel bir sürpriz oldu ve çok duygulandırdı. Sizlerle birlikte 27 yaş günümüzü kutladık, sayenizde iki mutluluğu yaşattınız. Hem Arif kardeşimizin düğünü hem de doğum günü kutlaması. Sizleri çok seviyorum hep birlikte nice yıllara’’ diye belirtti.

Daha sonra arkadaşlarıyla birlikte kestikleri pastayı afiyetle tadına baktılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.