Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbrahim Kutluay Demet Şener yine boşanamadı

Eski manken Demet Şener ile eski Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay’ın Aile Mahkemesi’ndeki boşanma davası yine ertelendi. Şener’in avukatları basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için adeta etten duvar ördü.Eski manken Demet...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2017 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2017 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İbrahim Kutluay Demet Şener yine boşanamadı

Eski manken Demet Şener ile eski Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay’ın Aile Mahkemesi’ndeki boşanma davası yine ertelendi. Şener’in avukatları basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için adeta etten duvar ördü.

Eski manken Demet Şener ile eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay’ın İstanbul 14’üncü Aile Mahkemesi’nde görülen boşanma davasının ikinci duruşması görüldü. Gizlilik kararı alınan ve çekişmeli olarak görülen duruşmaya Demet Şener katılırken İbrahim Kutluay duruşmaya gelmedi. Yaklaşık 2 buçuk saat süren duruşmada 3 kişi tanık olarak dinlendi. Duruşma ertelendi. Duruşmanın sona ermesinin ardından, avukatlar salon önünde bekleyen basın mensuplarının görüntü almamasını istedi. Mahkeme hakiminin de aynı talebine karşı, basın mensupları salon dışındaki olaylarla karışılamayacağı gerekçesiyle mahkeme önünden ayrılmadı. Avukatların adeta etten duvar örerek götürdüğü Şener, görüntülenmekten kaçamadı.Demet Şener ve İbrahim Kutluay çifti 11 yıl önce Çırağan Sarayı’nda evlenmişti. Bu evlilikten 2 çocuk dünyaya getiren DemetŞener, "Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını" gerekçe göstererek geçtiğimiz aylarda boşanma davası açmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.