Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HİÇ Ödülleri sahiplerini buldu

Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ) Ödülleri, muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Bursa Halkla İlişkiler Derneği'nin (BHİD) organizasyonu ile bu gece Bursa Podyum Davet'te 5. kez verilen ödüller, iş, siyaset ve sektörün önemli isimlerini bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HİÇ Ödülleri sahiplerini buldu

ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

“HİÇ DURMA” sloganı ile Türkiye genelinden 10 kategoride 56 projenin yarıştığı organizasyon, halkla ilişkiler mesleğine gönül vermiş profesyonellere unutulmaz bir gurur gecesi yaşattı.

HİÇ Ödülleri, her yıl ulusal çapta düzenleniyor ve sektörün gelişimine önemli bir katkıda bulunuyor. Halkla İlişkiler alanında aktif olarak çalışan ve proje üreten profesyoneller için ilham ve cesaret kaynağı haline gelen HİÇ Ödülleri, bugün artık Türkiye’nin en prestijli ödülleri arasında yerini aldı. HİÇ Ödülleri, bu yıl hem beşinci kez düzenlenmesi hem de BHİD'in 25. yılına denk gelmesi açısından daha da anlam kazandı. Bursa'nın gözde etkinlik merkezi Podyum Davet'teki organizasyon, ödül coşkusunun yanında mesleki iletişimin artmasına da bir kez daha vesile oldu.  Gecede, özel kurumlar, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları üniversitelerin birbirinden değerli çalışmaları ödüllendirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.