Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Herkesin maskesi düşer!

Hande Yener, canlı yayında küfür ederek gaf yapan Demet Akalın'a fena yüklendi! Yener, Akalın'ın bugüne kadar gerçek yüzünü sakladığını ima etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Herkesin maskesi düşer!
 Bir magazin programına 3G ile bağlanan ancak yayında olduğunun farkında olmadan küfür eden Demet Akalın’a Hande Yener, fena yüklendi! 

BİR DEMET AÇIKLAMA

Yıldızları bir türlü barışmayan ve son günlerde ise birbirine daha fazla eleştirilerde bulunan ikiliden Yener, rakibi için açtı ağzını yumdu gözünü! Şarkıcı, Demet’in yaptığı gaf karşısında sessiz kalmadı. "Hakkımda bir süredir asılsız iftira atan kişi için bir demet açıklama" diyerek sözlerine başlayan Hande Yener, sert sözlerine ise şu kelimelerle devam etti: Kulüpte dinleyene, televizyondan izleyene, küfreden, ama bu işlerle hiç alakası yokmuş gibi davranan herkesin maskesi bir gün düşer. Bu bir tür ilâhi adalettir. Kişi insanlara iftira atacağına ya olduğu gibi görünmeli ya da göründüğü gibi olmalıdır. 

GINA GELDİ HOŞÇAKAL

Yaptığı açıklamayla da yetinmeyen Yener, kendi fotoğrafını paylaşarak, "Sayfama programdan hakaret yazdırıyor. Özellikle temizletmiyorum. Bütün herkes görsün nasıl saldırdığını. Gına geldi hoş çakal! Küfürbaz" yazdı. 

İnşallah Ebru ile barışmazsın! 

Demet Akalın, samimi olduğu arkadaşı Sinan Akçıl için ise ilginç bir temenni de bulundu! Akalın, sosyal medya üzerinden Akçıl’dan parça istedi. Akçıl’ın, 2 ay önce uzun süredir birlikte olduğu Ebru Şallı’dan ayrılmasına değinen Akalın, "Ya uzak kaldım ben niye dinleyemiyorum şarkıları. Sinan Akçıl, İnşallah kız seninle barışmaz daha beter ol, daha çok şarkı yap" diye takıldı. Bunun üzerine Akçıl, "Neyse daha fazla konuşmayayım sen de masa başı habercisi olmuşsun" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.