Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hemşirelerin renkli gecesi

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği’nin ‘Hemşireler Gecesi’ etkinlikleri kapsamında Bursa’nın sağlık sektör çalışanlarını bir araya getirdiği gecede renkli görüntüler oluştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hemşirelerin renkli gecesi
 Tavacı Recep Usta İpek Koza Balo Salonu geçtiğimiz günlerde Hemşireler Gecesi’ etkinlikleri kapsamında sağlık sektöründe çalışanların katılığı yaklaşık bin kişilik bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Alpiş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karaalp, Tavacı Recep Usta Genel Müdürü Atilla Murat İçin organizasyonuyla gerçekleşen etkinliğe Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Rüstem Aşkın, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yusuf Ulcay, başta olmak üzere çok sayıda konuk katıldı.

Vali Güngör’den teşekkür…

Gecenin açılış konuşmasını yapan Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın hemşirelerin çok kutsal bir mesleği icra ettiklerini söyledi. Aşkın sözlerine şöyle devam etti: “Burada bu özel günde sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Sizler gecenin ve günün her saatinde hastanelerde, polikliniklerde, acillerde ve 112 ile yollarda şifa dağıtmaya çalışıyorsunuz. Hep beraber çok kutsal bir mesleği icra ediyoruz. Hepinize görevinizde kolaylıklar diliyorum.”

Aşkın’ın sonrasında kürsüye gelen Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan da bu özel günde sağlık çalışanları ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Akan, “Hemşirelik mesleği, sağlık sistemimizin temel yapı taşlarından en önemlisidir. Eğer sağlık hizmetlerinde bir yere gelmişsek bunda hemşirelerimizim de oldukça fazla payı var” dedi. Gecenin kapanış konuşmasını Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör yaptı. Vali Güngör, hemşirelik mesleğinin kutsallığına vurgu yaptı. Vali Güngör, “ İnsan sevgisini, hoşgörüyü ve sabrı gerektiren son derece kutsal bir meslek olan hemşirelik aynı zamanda sağlık hizmetimizin de omurgasıdır. Son dönemlerde yapılan iyi hizmetlerle çalışma koşullarınız da son derece güzelleşti, modern binalarda güzel hizmetler veriyorsunuz. Bizler sadece sizlere değil, sizle birlikte fedakarlık yapan eş ve çocuklarınıza da teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından mesleğinde özveriyle çalışan hemşireler plaket ile ödüllendirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.