Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayranları son halini görünce hayal kırıklığına uğradı...

Bir dönem İngiltere Premiere Ligi'nde top koşturan Rus futbolcu Pavel Pogrebnyak'ın eşi Maria Pogrebnyak Shatalova , paylaştığı fotoğrafla Instagram'daki takipçilerini hem üzdü hem kızdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hayranları son halini görünce hayal kırıklığına uğradı...
Futbolcu Pavel Pogrebnyak'ın eşi bir güzellik merkezinde liposuction (yağ aldırma) işlemi yaptırdıktan sonra çektiği pozunu takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafına da uygulanan prosedür hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Genç kadın bedenindeki istenmeyen yağlarda sorunlu bölgeye yönelen soğuk laser uygulamasıyla kurtulduğunu anlattı. Özellikle de bel, karın ve kalça bölgesinde toplanan yağlardan bu şekilde kurtulunabileceğini anlattı.



İşte bu paylaşımdan sonra da Maria Pogrebnyak Shatalova'nın bu pozu kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Bazıları "Senden geriye hiçbir şey kalmamış" derken bazıları da "Bir deri ve bir kemiksin" yorumunda bulundu.

Bazı takipçileri "Senin ne yüzünde ne de bedeninde böyle bir gyuulamaya ihtiyaç yok" diyerek görüşlerini belirtti.

Bir başka takipçisi de "Zaten 42 kilosun yağ senin nerende" diye yazdı.



Maria Pogrebnyak Shatalova, geçtiğimiz haziran ayında "anoreksik" olmakla eleştirilmiş ve "gençlere kötü örneksin" suçlamalarıyla karşılaşmıştı.

Üç çocuk annesi Pogrebnyak Shatalova "Kocam beni bu halimle seviyor. Açlıktan kendimi öldürmüyorum. Hareketli bir yaşam tarzı benimsedim ve hayatımı böyle sürdürüyorum. Böylece de sürekli kalori yakıyorum" diye konuşmuştu.



Genç nesillere kötü örnek olduğuna ilişkin eleştirilere de "Ama ben sağlıklı bir tarz benimsedim. Bol bol su içiyorum, hareket ediyorum, genellikle tavuk, domates, salatalık ve havuç yiyorum. Sadece tatlı içeceklerden ve fast food'dan uzak duruyorum" diye yanıt verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.