Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayali gerçek mi oluyor?

İnfaz yasasının değiştirilmesi gündeme gelince Deniz Seki’ye de erken tahliye umudu doğdu. Sanatçının avukatı, “Söz konusu yasa yürürlüğe girerse cezaevinden çıkma ihtimali doğar” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hayali gerçek mi oluyor?
 15 Temmuz darbe girişiminin ardından cezaevlerinin doluluk oranının artması nedeniyle af çıkarılması ve bu amaçla infaz yasasının değiştirilmesi için hazırlıklara başlandı. Yeni bir Kanun Hükmünde Kararname’nin Resmi Gazete’de yayımlanması ile cezaevlerindeki hükümlülerin cezalarından 5 yıl düşülmesi öngörülüyor. Yapılması planlanan düzenlemeye göre af, 1 Ocak 2016 tarihinden önce işlenen suçlar için geçerli olacak. Bu gelişme halen Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde bulunan Deniz Seki için de erken tahliye yolunda umut ışığı yaktı. Seki’nin avukatı Naim Karakaya, konuyla ilgili şunları söyledi: “Henüz bir şey söylemek için erken ama söz konusu yasa yürürlüğe girerse Deniz Hanım’ın dışarı çıkma ihtimali doğar.”

Özgür hayat şovu

Bu arada Deniz Seki’nin cezaevinden çıktıktan sonra reality show programıyla ekrana gelmesi gündemde. Bir yapım şirketi, hayatını anbean görüntüleyerek ekrana getirmek için sanatçının menajerine teklif sundu. Deniz Seki’nin de özgür hayatının ilk dönemlerini belgeleyecek bu formata sıcak baktığı, kararını önümüzdeki hafta vereceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.