Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri 2017

HASVAK (Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı) Bursa Şubesi tarafından verilen Sağlıkta Başarı Ödülleri, bu yıl dördüncü kez sahiplerini buluyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2017 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2017 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri 2017

ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

HASVAK Bursa Şubesi tarafından 2017 ödül töreniyle ilgili düzenlenen basın toplantısında,  bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine insanlığın faydasına katkıda bulunmak amacıyla çalışmalar yapmış kişi ve kuruluşların ödüllendirileceği belirtildi.

HASVAK Bursa Şubesi Başkanı Zerrin Özgüle, doktorlarımızın itibarını artırmak, yaşamımızdaki değerlerini halkımızla paylaşmak ve sağlık alanında yapılan önemli işleri teşvik etmek amacıyla ilk kez 2014 yılında verilmeye başlanan Sağlıkta Başarı Ödülleri için mesleğinde başarılı, seçkin isimlerden oluşan ödül jürisinin uzun süreci kapsayan çalışmalar yaptığını söyledi.  Bu yıl sunuculuğunu Oylum Talu’nun üstlendiği Ödül Töreninin, Ayhan Sicimoğlu’nun All Star konseriyle de renkleneceğini belirten Özgüle, gece ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servis ihtiyaçları için de kaynak yaratılacağını ifade etti. Bu yıl törenin 7 Nisan’da Merinos AKKM’de gerçekleşeceğini söyleyen Özgüle, protokol mensupları, sağlık ve iş dünyasından konukların katılımıyla gecenin yine keyifli anlara sahne olmasını hedeflediklerini dile getirdi. HASVAK Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı ve Ödül Jürisi Başkanı Prof. Dr. Kaya Aksoy ise konuşmasında, ödül jürisinin üniversite, akademisyen, kamu ve özel hastane başhekim ile doktorlarından, her yıl yenilenen bir yapıyla, özel olarak oluşturulduğu ifade etti. Altı ana başlıkta toplanan ödüllerin, seçim sürecinin ciddiyeti ve şeffaflığı ile verilmeye başladığı günden bu yana sağlık dünyasında önemsendiğini, sağladığı motivasyonla da dikkat çektiğini belirtti. Bu yılki törene önemli katkıda bulunan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Medicana ve Mercedes Benz bugüne kadar çok önemli çalışmalara imza atan HASVAK Bursa Şubesi ile işbirliği içinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri Gecesi’ni destekleyen sponsorlar arasında Alagöz Emlak, Alsa İnşaat, Doğu Pres, Medicabil Hastanesi, Özel Retina Göz Hastanesi, Uğur Okulları, VM MedicalPark Bursa Hastanesi ve Zerrin Özgüle İnşaat bulunuyor.

2017  Yılı Ödül Jürisi

Jüri Başkanı : Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Hakkı Kaya Aksoy

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri: Prof. Dr. Rüstem Aşkın

Bursa İl Sağlık Müdürü: Dr. Özcan Akan

Medicabil Hastanesi Başhekimi: Prof. Dr. Oya Kutlay

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi: Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi

Prof. Dr. Şeref Doğan: Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi

Tıp Eğitimi ve Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi :Doç. Dr. Züleyha Alper

VM Medical Park Bursa Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı : Prof. Dr. Sedat Demir

Bursa Acıbadem Hastanesi : Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı : Prof. Dr. Levent Erişen

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.