Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Harbiye’de Tarkan Rüzgarı Esti

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sahne alan Megastar Tarkan, birbirinden hareketli şarkılarıyla binlerce hayranını coşturdu. Sahneye bir platformla inen Tarkan’ın dans şovları ise hayranlarını büyüledi.Her yıl heyecanla beklenen...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2015 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2015 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Harbiye’de Tarkan Rüzgarı Esti
Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sahne alan Megastar Tarkan, birbirinden hareketli şarkılarıyla binlerce hayranını coşturdu. Sahneye bir platformla inen Tarkan’ın dans şovları ise hayranlarını büyüledi.
Her yıl heyecanla beklenen ve her biri birbirinden coşkuyla geçen Geleneksel Açıkhava Konseri kapsamında Megastar Tarkan, 26 Ağustos’da hayranlarıyla buluştu. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde ilk olarak bu akşam sahneye çıkan Tarkan, kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla uzun sürenin ardından buluştu. Biletlerin tamamen tükendiği konserde alan tıklım tıklım dolarken, hayranları büyük bir heyecanla Tarkan’ı bekledi. Tarkan’ı bekleyen hayranları bu esnada “selfie” çekmeyi de ihmal etmedi. Konsere eski televizyoncu Cem Aydın ve eski manken Derin Mermerci Aydın, Milli Takım Antrenörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim ve eşi Volkan Bahçekapılı ve çok sayıda davetli katıldı.
MEGASTAR PLATFORM İLE SAHNEYE İNDİ
Nefesler tutulduğu esnada Tarkan hayranlarının çoğu cep telefonlarını veya tablet bilgisayarlarını çıkartarak kayda girdi. Ardından çığlıklar ve alkışlar eşliğinde sahnenin perdeleri açılmaya başlandı. Daha sonra Tarkan müzik eşliğinde sahnenin üst kısmından platform ile sahneye indi. “Ölürüm Sana” şarkısıyla konsere başlayan Tarkan, birbirinden güzel dans şovlarıyla da hayranlarını kendinden geçirdi. Tarkan ardından “Dedikodu, Kuzu Kuzu, Acımayacak, Çat Kapı, Ay, Kış Güneşi, Biz Nereye, Vay Anam Vay ve Pare Pare” şarkılarını hayranlarına seslendirdi. Tarkan şarkılarını seslendirdiği esnada hayranları da o anları cep telefonlarına kaydederek ölümsüzleştirdi.
Megastar Tarkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Konserleri’nde 26-28 Ağustos, 30 Ağustos-1 Eylül, 9-13 Eylül arasında hayranlarıyla buluşacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.