Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hande Yener ve Serdar Ortaç ortak albüm yapacak

Muğla’nın Bodrum ilçesinde uzun zaman sonra sahne alan Serdar Ortaç, Hande Yener’le birlikte ortak albüm çıkaracaklarını açıkladı.Gümbet Barlar Sokağı’nda bulunan Pasha Clup’te sahne alan Serdar Ortaç, hayranlarıyla bir araya geldi....

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2015 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2015 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hande Yener ve Serdar Ortaç ortak albüm yapacak
Muğla’nın Bodrum ilçesinde uzun zaman sonra sahne alan Serdar Ortaç, Hande Yener’le birlikte ortak albüm çıkaracaklarını açıkladı.
Gümbet Barlar Sokağı’nda bulunan Pasha Clup’te sahne alan Serdar Ortaç, hayranlarıyla bir araya geldi. Yaklaşık 2 bin kişinin dinlemeye geldiği mekanda adım atacak yer kalmadı. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Ortaç, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ORTAÇ’IN EŞİ DJ’LİK YAPACAK
Ortaç, eşi Chloe Loughnan’ın DJ’liğe merak sardığını belirterek, “Eşimle birlikte İzmir Arena’da sahne alacağız. Eşim DJ olmayı sevdi. Benden önce sahneye çıkarak gelenleri coşturacak. Daha sonra da sahneye ben çıkacağım” ifadelerini kullandı.

"ESKİ ŞARKILARIN TADINDA ŞARKILAR YAPACAĞIM"
20’nci albümünü çıkardığını sözlerine ekleyen Ortaç, “Bir sanatçıyı 20 yıldır üst üste dinlemek kolay bir şey değil. Şarkılarımın daha üste çıkması için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Eski şarkılarımın tadını yakalamaya çalışıyorum. Her albümde farklı tatlar oluyor. Bu albümümde ise farklı lezzetler var. Müzik değişiyor, müşteri değişiyor, müzik dinleyicisi değişiyor. Bizim yaşımız büyüyor, onlar yeni genç oluyorlar” dedi.

HANDE YENER’LE DÜET YAPTI
Gazetecilerin sorularını yanıtladıktan sonra sahneye çıkan Ortaç’ı dinlemeye ünlü pop sanatçısı Hande Yener de geldi. Bir süre yerinde dans eden Yener, daha sonra Ortaç’ın ısrarı üzerine sahneye çıktı. Yener, Ortaç’la birlikte ’Sebastian’ isimli parçasını seslendirdi. Beraber düet yapan ikili, hayranlarına ortak albüm hazırlayacaklarını da açıkladı. İkilinin açıklamasının ardından Yener sahneden inerek yerine geçti. Yener, Ortaç sahneden inene kadar mekandan ayrılmadı. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Ortaç ise söylediği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.