Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hande Yener Sahnesini Oğluyla Paylaşacak

Pop müziğin kraliçesi Hande Yener, Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Pasha Clup’ta, yaz sezonu boyunca oğlu DJ Çağın Kulaçoğlu’yla birlikte sahneye çıkacak.Bodrum Gümbet Barlar Sokağı’nda bulunan Pasha Clup’ta her yıl sahne alan...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2015 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2015 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pop müziğin kraliçesi Hande Yener, Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Pasha Clup’ta, yaz sezonu boyunca oğlu DJ Çağın Kulaçoğlu’yla birlikte sahneye çıkacak.
Bodrum Gümbet Barlar Sokağı’nda bulunan Pasha Clup’ta her yıl sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener’in, bu yıl sahnesini oğlu Çağın Kulaçoğlu ile paylaşacağı öğrenildi. Pasha Clup işletmecisi Levent Akbulut ve ünlülerin menajeri Özgür Aras konuyla ilgili açıklama yaptı. Ambrosia Otel’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akbulut ve Aras, Bodrum gecelerini coşturacaklarını ifade etti. İşletmeci Akbulut, Hande Yener ile oğlunun aynı sahneyi paylaşacağını dile getirirken, Aras ise her Cuma Pasha Clup’ta parti verileceğini açıkladı.
Levent Akbulut, bu yıl Pasha’da çok büyük sahneler olduğunu belirterek, “15 Mayıs’ta büyük bir açılış yapacağız. Açılışın ardından konser organizasyonlarımız başlıyor. 3 gün ardı ardına büyük konserler var. Pasha Clup’ta bu yıl Hande Yener’in oğlu bizim DJ’liğimizi yapacak. 16 Mayıs’ta ise Hande Yener sahnesini oğlu ile paylaşacak. Bu yıl konserlerimizde Tuğba Özerk, Arto ile Özgür Aras var. Bu yıl her cuma Özgür Aras parti düzenleyecek. Bu yıl çok huzurlu ve eğlenceli bir sezon geçirmeyi planlıyoruz” dedi.
MÜZİK DÜNYASININ YILDIZLARI PASHA’DA
Özgür Aras ise “Ben partiler düzenleyip ev sahipliği yapıyorum Pasha Clup’ta. Gecen sene de uzun soluklu bir yaz sezonu geçirdim aynı mekanda. Pasha Clup Gümbet Barlar Sokağı’nın vizyonunu değiştiren bir işletme. Her cuma Pasha Clup’ta parti vereceğim. Bu seneki kadro inanılmaz güzel. Sahne alacak isimler gece hayatının nabzını tutan ve İstanbul gecelerinin vazgeçilmezleri. Bu sene yine rekabet olacak, bu rekabeti ise Pasha Clup sırtlayacak” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.