Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hande Yener konserinde izdiham

Ünlü sanatçı Hande Yener Bodrum’da yaza merhaba konseri verdi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı konserde izdiham yaşandı.Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Belediye meydanında yaza merhaba partisi düzenledi. Meydana doluşan binlerce vatandaş...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2017 01:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2017 01:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hande Yener konserinde izdiham

Ünlü sanatçı Hande Yener Bodrum’da yaza merhaba konseri verdi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı konserde izdiham yaşandı.

Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Belediye meydanında yaza merhaba partisi düzenledi. Meydana doluşan binlerce vatandaş Hande Yener’in sahneye çıkmasını bekledi. Saatler önceden dolan meydanda Bodrum Sporun’un 2’inci lige çıkması da kutlandı. Saatler önceden beklemeye başlayan vatandaşalar zaman zaman Hande Yener tezahürat attı. Hande Yeneri’in sahneye çıkmasıyla birlikte vatandaşlar yerinde duramadı. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Yener Meydanı dolduranları doyasıya eğlendirdi. Ünlü sanatçıya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından 48 numaralı Bodrum spor forması hediye edildi. Dans şovlarıyla da büyük beğeni toplayan Yener, yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kaldı. Bodrum’u çok sevdiğini söyleyen ünlü sanatçı hayranlarına “2 tane Bodrum şarkısı var bir MFÖ’nün yaptığı “Bodrum Bodrum”, bir de benim yaptığım Bodrum şarkısı var” dedi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Hande Yener’in her zaman Bodrum’a destek olduğunu ifade ederek çiçek verdi. Yener ise Kocadon ile fotoğraf çektirdikten sonra konserine kaldığı yerden devam etti. Hayranlarıyla beraber şarkılarını seslendiren Yener yaz boyunca Bodrum’da olacağı müjdesini de sevenleri ile paylaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.