Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halkla İlişkilerde sosyal medyanın yeri

Rotary 2240. Bölge Federasyonu'nun seminerinde internet medyasının önemi üzerinde duruldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2018 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2018 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Halkla İlişkilerde sosyal medyanın yeri

ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu'nun düzenlediği Halkla İlişkiler Semineri'nde, giderek yaygınlaşan ve geleneksel medyanın önüne geçen sosyal medyanın kullanımı ve gücü anlatıldı.

Rotary'nin üyelerine yönelik yılda iki kez gerçekleştirdiği en önemli eğitim çalışmalarından birini oluşturan Halkla İlişkiler Semineri'nin ilki Bursa Adranos Otel'de gerçekleştirildi. Uludağ Rotary Kulübü ve Yeşil Rotary Kulübü'nün evsahipliği yaptığı seminere 2440. Bölge Federasyon Başkanı Alaeddin Demircioğlu, geçmiş dönem feerasyon başkanları, Bursa'daki Rotay Kulüpleri'nin başkan ve üyeleri katıldı.

KENDİMİZİ  İNSANLARA ANLATMANIN EN İYİ YOLU  

Uludağ Rotary Kulübü Başkanı Erol Aksaz ve Yeşil Rotary Kulübü Başkanı Cem Akpınar'ın açılış konuşmalarının ardından kürsüye gelen 2440. Bölge Federasyon Başkanı Alaeddin Demircioğlu, 1 milyon 200 bin üyesiyle dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Uluslararası Rotary'nin, gönüllük esasına dayalı bir hizmet kulübü olduğunu belirtti. Rotaryenler olarak neler yaptıklarını, neyi amaçladıklarını topluma çok iyi anlatmak zorunda olduklarına değinen Demircioğlu, bu aşamada Halkla İlişkiler'in önplana çıktığını söyledi.

Yazılı ve görsel medya olarak adlandırılan geleneksel meydanın, artık sosyal medyanın(internet medyasının) gerisinde kalmaya başladığını kaydeden Demircioğlu,  hedef kitlelere ulaşmada sosyal medyanın ilk sırayı aldığına dikkat çekti. Uluslararası Rotary olarak sosyal meydayı etkin ve doğru bir şekilde kullanmaya yönelik ciddi çalışmalar içinde olduklarını anlatan Federasyon Başkanı Alaeddin Demircioğlu, 'Yaptıklarımızı ne kadar iyi anlatırsak, amacımıza, hedefimize o kadar kolay ve hızlı ulaşabiliriz. Bunun için de en etkin mecralardan biri kuşkusuz sosyal medya. Sosyal medyada ne kadar doğru yeralırsak, ne kadar çok sosyal medya kullanıcısına ulaşırsak, kendimizi  topluma o kadar kolay ifade edebilir ve  kabul ettirebiliriz' dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.