Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hadise’den Azerbaycan’a Destek

Azerbaycan’da Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği’nin ’İşgale Dur De’ adı altında internet ortamda başlattığı imza kampanyasına şarkıcı Hadise’den de destek geldi.Geçtiğimiz günlerde bir TV Programında tercih ettiği kırmızı,...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Azerbaycan’da Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği’nin ’İşgale Dur De’ adı altında internet ortamda başlattığı imza kampanyasına şarkıcı Hadise’den de destek geldi.
Geçtiğimiz günlerde bir TV Programında tercih ettiği kırmızı, mavi ve turuncu üç eşit genişlikli yatay şeritten oluşan elbisesi Ermenistan bayrağına benzetilen, Azerbaycan medyası tarafından eleştirilen şarkıcı Hadise, bu kez Azerbaycanlıları sevindirdi.
AGİT Minsk grubunun Karabağ’ın Ermenistan’ın işgalinden kurtarılmasına dair henüz bir ilerleme kaydedememesi sebebiyle, Azerbaycan Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği tarafından hazırlanan kampanyaya Hadise’den destek geldi. Hadise, Ermenistan’ın işgal ettiği Azerbaycan topraklarının ve bölgedeki insani felaketin önlenmesi için başlatılan kampanyaya imza atarak destek verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.