Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu aynı sahnede

‘Bangır Bangır’ albümü ile müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan güzel şarkıcı Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte Ayvalıkta muhteşem konser verecek.Yirmi yıldır müzik piyasasındaki popülerliğini sürdüren Gülşen, eşi...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 04:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 04:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gülşen ve Ozan Çolakoğlu aynı sahnede
‘Bangır Bangır’ albümü ile müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan güzel şarkıcı Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte Ayvalıkta muhteşem konser verecek.
Yirmi yıldır müzik piyasasındaki popülerliğini sürdüren Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte Ayvalık Garden Club’de aynı sahneyi paylaşacak. 6 ağustos Cumartesi gecesi müzisyen çift, hayranları için düet yapacak. ‘Bangır Bangır’ albümü ile müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan güzel şarkıcı Gülşen, şarkıları ile hayranlarına unutulmaz anlar yaşatacak. Ünlü DJ Ozan Çolakoğlu, konser gecesinde set başına geçerek Gülşen’in şarkılarına eşlik edecek. Gülşen’in yurt dışından gelen özel dansçıları ise yapacakları şovlar ile geceye damga vuracak. Yaklaşık iki buçuk saat boyunca sahnede kalacak olan müzisyen çift, en güzel parçaları ile tatilcilere müzik ziyafeti yaşatacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.