Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülşen hamile tulumuyla sahneye çıkmaya başladı

4 aylık hamile olan ünlü sanatçı Gülşen, siyah hamile tulumu ile sahne aldı. Gülşen sahnedeyken, eşi Ozan Çolakoğlu ise şarkılarına Dj’lik yaparak eşlik etti.Bodrum’un ünlü mekanlarından Pasha Clup’te sahne alan ünlü şarkıcı...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gülşen hamile tulumuyla sahneye çıkmaya başladı
4 aylık hamile olan ünlü sanatçı Gülşen, siyah hamile tulumu ile sahne aldı. Gülşen sahnedeyken, eşi Ozan Çolakoğlu ise şarkılarına Dj’lik yaparak eşlik etti.
Bodrum’un ünlü mekanlarından Pasha Clup’te sahne alan ünlü şarkıcı Gülşen, izdihama neden oldu. Biletlerin erkenden tükendiği Gülşen konserini yaklaşık 2 bin kişi izledi. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan 4 aylık hamile Gülşen, sahneye siyah hamile tulumuyla çıktı. Hamilelik nedeniyle ünlü sanatçının iyice belirginleşen karnı ise dikkatlerden kaçmadı.
Erkek çocuk bekleyen Ozan-Gülşen çifti sahnede beraber yer aldı. Gülşen eski ve yeni albümünden şarkılar seslendirirken, eşi Ozan ise Dj kabininde karısının şarkılarını çalarak hayranlarını coşturdu. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Gülşen’in aldığı kilolar ise dikkatlerden kaçmadı. Hamile olmasına rağmen yerinde duramayan ünlü şarkıcı sık sık dansçıları ile beraber dans kareografisine katılmayı da ihmal etmedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.