Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güloğlu ve Gürman EXPO 2016’yı coşturdu

EXPO 2016 Antalya’nın yerli konserler serisinde Karadenizli besteci ve şarkıcı Davut Güloğlu ile Akdeniz ile Arap müziğini harmanlayan Öykü Gürman, sahne aldı. Güloğlu kemençe eşliğinde pop söyledi, Gürman da flemenko yaptı.EXPO 2016...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EXPO 2016 Antalya’nın yerli konserler serisinde Karadenizli besteci ve şarkıcı Davut Güloğlu ile Akdeniz ile Arap müziğini harmanlayan Öykü Gürman, sahne aldı. Güloğlu kemençe eşliğinde pop söyledi, Gürman da flemenko yaptı.
EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı içindeki Turkcell Büyük Amfi Tiyatro, yaz konserleri serisinde iki ünlü şarkıcı Davut Güloğlu ve Öykü Gürman’ı ağırladı. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserin sunuculuğunu ise Sefa Doğanay yaptı.
“Biz hep birlikte güleriz”
Ünlü komedyen taklitleri ile herkesi güldürürken, sahneyi önce Öykü Gürman’a bıraktı. Akdeniz ve Arap müziğini harmanlayan ve flemenko ile süsleyen Gürman, amfi tiyatroyu dolduran hayranlarına, “Sizlerle buluşmak büyük bir keyif. Biz hep birlikte güleriz” dedi. Dansları ile konsere renk katan şarkıcı Öykü Gürman, ikizi Berk ile yeni bir projeye başlayacağını müjdelerken, konserini 2008 yılında ünlü olmasına neden olan ‘Evlerinin önü boyalı direk’ şarkısıyla tamamladı.
Oyuncu, besteci ve şarkıcı olan Karadenizli Davut Güloğlu da aynı sahnede hayranlarını şarkıları ile mest etti. Kemençenin de renk kattığı etnik-pop türü şarkılarında izleyenlere keyifli saatler yaşatan Güloğlu, “Ülkemizin başından geçen hadiselere hepimiz şahit olduk” diyerek yaşananları dile getirdi.
Sanatçılara EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği şakayık plaketi takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.