Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görümce filminin oyuncuları Forum Kayseri’de

’Görümce’ filminin oyuncuları Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece, Forum Kayseri’de hayranları ile buluştu.2 Aralık’ta vizyona giren ’Görümce’ filminin oyuncuları Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece, Forum Kayseri’de hayranları...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’Görümce’ filminin oyuncuları Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece, Forum Kayseri’de hayranları ile buluştu.
2 Aralık’ta vizyona giren ’Görümce’ filminin oyuncuları Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece, Forum Kayseri’de hayranları ile buluştu. Sinema salonunda izleyicilere sürpriz yapan başarılı oyuncular, hayranları ile bir süre sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.
Oyuncu Buğra Gülsoy, Kayseri’yi çok beğendiğini söyleyerek, "Kayseri 4’üncü şehrimiz. Bugün Kayseri’ye geldik. Sağ olsun bizleri çok güzel misafir ettiler. Umarım filmi beğenirler. Her şey güzel gidiyor. Kayseri’yi çok soğuk buldum. Ben Ankaralıyım ama bizim İzmirli kızlar alışamadılar. Mantımızı ve pastırmamızı yedik" dedi.
Filmde gelin rolünü canlandıran oyuncu Eda Ece de, "Kayseri bizi çok güzel karşıladı. Seyircilerimize iyi seyirler diledik. İnşallah güzel yorumlarını bekliyoruz" diye konuştu.
Anadolu turu yapmayı çok sevdiklerini söyleyen yıldız oyuncu Gupse Özay da, "Biz Anadolu turu yapmayı çok seviyoruz ama Kayseri’yi özellikle istedik. Duyduk ki Kayseri’de görümcelerinden çeken gelinler çok fazlaymış. Kayseri bizi çok coşkuyla karşıladı. Film hakkında çok güzel yorumlar alıyoruz. Kayseri soğuk ama Kayserililer çok sıcak insanlar" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.