Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gökhan Türkmen’in yeni şarkıları canlı yayında fizy’de

Türkiye’nin müzik platformlarından fizy, Gökhan Türkmen’in Ses Tiyatrosu’nda vereceği konserde yeni albümü ’Sessiz’deki şarkılar için canlı konser yayını yapacak.Türkiye’nin müzik uygulamalarından fizy, kullanıcılarına özel...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin müzik platformlarından fizy, Gökhan Türkmen’in Ses Tiyatrosu’nda vereceği konserde yeni albümü ’Sessiz’deki şarkılar için canlı konser yayını yapacak.
Türkiye’nin müzik uygulamalarından fizy, kullanıcılarına özel canlı yayınladığı konserlerine bir yenisini daha ekleyecek. Gökhan Türkmen, yeni albümündeki şarkıları fizy’den canlı konser yayını yaparak dinleyenleriyle paylaşmaya hazırlanıyor. Yapılan açıklamaya göre; yeni albümü ’Sessiz’in tanıtımını 9 Kasım Perşembe günü saat 21.00’da Ses Tiyatrosu’nda gerçekleştirecek olan Gökhan Türkmen, dinleyenlerine bir de akustik konser verecek. Bugüne dek Büyük İnsan (2008), Biraz Ayrılık (2010), Ara (2012) ve En Baştan (2014) albümlerini çıkaran Gökhan Türkmen, beşinci albümü ’Sessiz’i eşzamanlı olarak fizy’den yayınlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.