Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gizem Memişoğlu fuarda Karadeniz rüzgarı estirdi

Denizin Kızı Gizem Memişoğlu, İzmir Fuarı’nda sahne aldı. Karadeniz’in en sevilen türkülerini seslendiren Memişoğlu konuklarına coşku dolu bir gece yaşattı. Konsere katılan vatandaşlar Denizin Kızı ile horona doyamadı.Dünya Barış...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 06:02
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 06:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gizem Memişoğlu fuarda Karadeniz rüzgarı estirdi
Denizin Kızı Gizem Memişoğlu, İzmir Fuarı’nda sahne aldı. Karadeniz’in en sevilen türkülerini seslendiren Memişoğlu konuklarına coşku dolu bir gece yaşattı. Konsere katılan vatandaşlar Denizin Kızı ile horona doyamadı.
Dünya Barış Günü olan 1 Eylül, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu etkinliklerden birisi de KADEKON (Karadeniz Federasyonları Konfederasyonu)’un düzenlediği Gizem Memişoğlu konseri oldu. Geçmiş dönemlerde Karmate grubunun solistliğini yapan ve katıldığı ses yarışmasında tüm Türkiye’nin dikkatini çeken Gizem Memişoğlu birbirinden güzel Karadeniz türküleriyle kendisini dinlemeye gelenlere muhteşem bir gece yaşattı.Gece boyunca sahnede Karadeniz türküleri söyleyen Gizem Memişoğlu’na konserde ilgi büyüktü. Gizem Memişoğlu’nu dinlemeye gelen Karadenizli hemşehrileri de türkülere horonlarla renk kattı. Sahnede 1 Eylül Dünya Barış Günü’ne de vurgu yapan başarılı sanatçı, dinleyicilerden tam not aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.