Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik fotoğrafları başına bela oldu

Oyuncu Filiz Taçbaş, gençlik yıllarında çektirdiği fotoğrafları internetten kaldırmak isterken önce icralık sonra davalık oldu. Taçbaş, kendisine zorla senet imzalatıp evine haciz getirdiği iddiasıyla bilgisayar uzmanına dava açtı

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik fotoğrafları başına bela oldu
Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş, çeşitli internet sitelerinde yayımlanan gençlik fotoğraflarından rahatsız oldu. Fotoğrafları kaldırması için yüklü bir ücret karşılığında bilgisayar uzmanı Muhammed K. ile anlaştı. Muhammed K., Taçbaş'a ait fotoğrafları internet sitelerinden kaldırdı. İddiaya göre sunucusu olmak için anlaştığı programdan alacağı ücrete güvenen ünlü oyuncu Taçbaş'ın anlaşması iptal edildi ve Taçbaş bilgisayar uzmanının ücretini ödemedi. Bir süre sonra Taçbaş ve kızı Selin Yavuz'la buluşan Muhammed K. ile arkadaşı Fatih Ö., alacakları para karşılığında ünlü oyuncuya zorla senet imzalattı. Muhammed K., Taçbaş'ın imzaladığı senetle Erzurum İcra Müdürlüğü'ne başvurarak icra takibi başlattı. Evine haciz gelen Taçbaş, savcılığa başvurarak senedi zorla imzalattıklarını beyan etti. Taçbaş'ın şikâyeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KIZI TANIK OLDU

Soruşturma kapsamında Taçbaş'ın kızı Selin Yavuz'un tanık olarak ifadesine başvuruldu. Genç kız, annesinin tehdit edildiği için senedi imzalamak zorunda kaldığını söyledi. Yürütülen soruşturma sonunda bilgisayar uzmanı Muhammed K. ve arkadaşı Fatih Ö. hakkında "yağma" suçu kapsamında dava açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.