Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gemlik türkülerle şenlendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü’nün Gemlik ilçesindeki Türk Halk Müziği konseri sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2020 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2020 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gemlik türkülerle şenlendi

Büyükşehir Belediyesi sanatın tüm renklerini Bursa’nın dört bir yanında sanatseverlerle buluşturuyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği ses ve saz sanatçıları, “Büyükşehir İlçelerde” ve “Gemlik’e doğru denizi göreceksin” kültür etkinlikleri kapsamında Gemlik Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede Türk Halk Müziği’nin dillerden düşmeyen ezgileri seslendirildi. Karagöz Halk Dansları ekibi de geceye gösterileri ile renk kattı. Edirne’den Ardahan’a kadar tüm yörelerden türküleri repertuarına alan Türk Halk Müziği sanatçılarına salonu dolduranlar da hep bir ağızdan eşlik etti. 2 saat süren konser renkli görüntülere sahne olurken gecenin sonunda sahne alan sanatçıları Gemlikliler alkışlarıyla ödüllendirdi. Konser sonunda Gemlik Belediye Başkanı Yardımcısı Bayram Demir,  ilçelerinde böylesine değerli bir kültür faaliyetinin icra edilmesine imkan tanıyan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ve geceyi hazırlayan Orkestra Şube Müdürü Muhterem Çevik’e ve THM Bölüm Başkanı Züleyha Savaş’a teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.