Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gecede göz kamaştırdı

Ata Demirer’in hem senaryosunu yazıp hem de başrolü üstlendiği “Olanlar Oldu”, yarın vizyona giriyor. Ünlü komedyen, merakla beklenen filminin galasını önceki gün Kanyon’da yaptı. Galaya yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2017 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2017 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gecede göz kamaştırdı

Olanlar Oldu’nun galasına yönetmeni Hakan Algül ile oyuncuları Ata Demirer, Tuvana Türkay, Ülkü Duru, Salih Kalyon, Seda Güven, Toprak Sergen, Tuna Kırlı, Bedir Bedir, Gümeç Alpay, Ali Yoğurtçuoğlu, Bige Önal, Murat Okay, Efe Akercan, Dayk Miricanyan, Derya Alabora ve küçük oyuncu Esat Polat Güler, tam kadro katıldı. Ekip, gösterim öncesi kırmızı halıda basına poz verdi, soruları yanıtladı.

Sözü ilk alan Ata Demirer oldu. Ünlü komedyen, “Yazın sıcağında, Ege’nin sıcak insanlarının arasında çektik filmi ve bu sıcaklığın filme de yansıdığını düşünüyoruz. Güzel enerjiyle başlayan filmimiz umarım vizyon sonrasında da güzel bir hatıra bırakır bize” dedi. 



Filmde hem Zafer Kaptan’ı hem de annesi Döndü’yü oynayan Demirer, “İki karakteri birden canlandırmak zor olmadı mı?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Zordu çünkü filme kadın olarak başlamak başka şey, erkekken kadın kılığına girmek başka. Gerek Ülkü Duru gerekse değerli yönetmenimiz Hakan Algül’ün tenkit ve yönlendirmeleri neticesinde bir rota tutturduğumuzu düşünüyorum. Döndü benim 2008’de bulduğum bir karakterdi, yıllar içinde pişti. Sonra filme düştü. Bakalım Türk insanının kalbinde bir taht edinebilecek mi? Bu arada karakterde Demet Akbağ’ın da katkısı var. Kendi aramızda yapmaya başlamıştık. Kadın rolünü de ben oynayınca Demet’e yer kalmadı filmde ama bir sonrakinde o da rol alacak.”

GELECEĞİN YETENEĞİ ESAT



Demirer, röportaj sırasında filmin çocuk oyuncusu Esat Polat Güler’e de övgüler yağdırdı ve “Çok olgun bir çocuk, ileride çok güzel rollerde göreceğiz. Geleceğin yeteneği o” dedi. Mikrofonlara yetişebilsin diye Toprak Sergen’in kucağına aldığı Esat da sözleriyle herkesi güldürdü: “Ata Demirer benim hem anneannem hem dayım. Anneannemi sevmiyorum ama nedense dayımı çok sevdim.”

Filmi izleyen yaklaşık 2 bin kişi arasında Demet Akbağ ve oğlu Ali Çika, Ali Sunal, Çağlar Ertuğrul, Aras Bulut İynemli, Seda Bakan, Zafer Algöz, Eda Ece, Şinasi Yurtsever, Onur Buldu, İştar Gökseven, Zahide Yetiş, Taşkın Sabah, Cenk Torun, Semih Kaya, Levent Ülgen, Koray Avcı ve Ata Demirer’in annesi Ayten Kaçar da vardı.

Ailece Ata hayranıyız

Seda Bakan, filmi anne ve babasıyla izledi. Ailesinin de sıkı birer Ata Demirer hayranı olduğunu söyleyen Bakan, “Süslendim püslendim, geldim. Türkiye’nin gülmeye ihtiyacı var. Boyun eğmeyecek, hayata devam edeceğiz” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.