Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Funda Erman Akosman Rekora Koşuyor

Medya dünyasının sevilen isimlerinden gazeteci yazar Funda Erman Akosman’ın ‘Papatyanın Yaprakları’isimli kitabının ikinci baskısı yapıldı. Kısa sürede satış rekoru kıran kitabın imza günü Yeşilköy’de bulunan CNR Kitap Fuarı’nda gerçekleşti. Erman Akosman’ın imza gününe ünlü isimler akın etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2020 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2020 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Funda Erman Akosman Rekora Koşuyor

Medya dünyasının sevilen isimlerinden gazeteci yazar Funda Erman Akosman’ın ‘Papatyanın Yaprakları’isimli kitabının ikinci baskısı yapıldı. Kısa sürede satış rekoru kıran kitabın imza günü Yeşilköy’de bulunan CNR Kitap Fuarı’nda gerçekleşti. Erman Akosman’ın imza gününe ünlü isimler  akın etti.

Bugüne kadar Sinema, sanat, müzik, tiyatro ve podyum dünyasının ünlü isimleriyle yaptığı röportajları kitabında toplayan ünlü gazeteci Funda Erman Akosman, kitabının kısa sürede büyük bir çıkış yakaladığını ve bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Türk Sineması’nın sultanı Türkan Şoray, Ediz Hun, Çolpan İlhan, Füsun Ünal başta olmak üzere birçok sanatçı röportajının yer aldığı kitabının imza gününün devam edeceğini söyleyen Funda Erman Akosman,’ Bursa, Ankara, İzmir, Antalya, Bodrum ve İstanbul’da sosyal sorumluluk içerikli projeler ile devam edecek’diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.