Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Funda Arar Hayranlarını Büyüledi

Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen ’15. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin kapanış gecesinde sahne alan ünlü sanatçı Funda Arar, hayranlarını büyüledi.Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün süren ’15....

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2015 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2015 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Funda Arar Hayranlarını Büyüledi
Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen ’15. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin kapanış gecesinde sahne alan ünlü sanatçı Funda Arar, hayranlarını büyüledi.
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün süren ’15. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’, muhteşem bir konserle sona erdi. Ünlü sanatçı Funda Arar, kapanış konserinde hayranlarıyla buluştu. Altın Kelebek ve Türkiye Video Müzik Ödülü’nün yanı sıra bir çok ödül sahibi Funda Arar, kendi şarkılarının dışında Devlet Sanatçısı Orhan Gencebay’ın ’Batsın Bu Dünya’ isimli parçasını, sözleri Aysel Gürel’e ait olan ve Sezen Aksu’nun seslendirdiği duygusal parça ’Firuze’yi ve Erkin Koray’ın ölümsüz parçası ’Çöpçüler’i de seslendirerek, binlerce vatandaşa unutulmaz bir festival gecesi yaşattı.
Festivalin son gecesinde kapanış konuşmasını yapmak üzere Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile sahneye çıkan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, sponsorlara, sanatçılara teşekkür etti. Yücel, “Üç gündür müziğin üç ünlü dev ismini ağırladık. Bu yıl 15.’sini düzenlediğimiz festivalimizde başta kaymakamımız olmak üzere bize destek veren tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, sanatçılarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, sponsorlarımıza ve belediye personelimize teşekkür ederim. Bir dahaki festivalde buluşmak üzere mutlu olun, mutlu kalın” dedi.
İPEK ŞAL HEDİYE ETTİ
Başkan Yücel, Türk popunun ünlü ismi Funda Arar’a festivale katıldığı için teşekkür ederek, Alanya ipeğinden şal ve Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi öğrencilerinin yaptığı resim ve seramik Alanya tabağı hediye etti.
DOĞUM GÜNÜ PASTASINI KESTİLER
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, festival sunucusu Sema Eryiğit Emek’in hazırladığı sürpriz doğum günü pastasını sahnede Funda Arar’la birlikte kesti. Kalabalığın alkışları arasında pastayı kesen Yücel, Alanya halkına ve sunucu Emek’e teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.