Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Funda Arar Bursa'da engelleri kaldırdı

Türk müziğinin başarılı yorumcusu Funda Arar, Kerki Production ve Solfej Organizasyon tarafından düzenlenen “Yoluma Düşen Şarkılar” turnesinin altıncı konserinde Bursa Merinos Atatürk Kültür Merkezi'nde sahne aldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2018 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Funda Arar Bursa'da engelleri kaldırdı

18 yıllık sanat hayatında biriktirdiği şarkılardan derlediği repertuvarı ile Merinos Atatürk Kültür Merkezi'nde sevenleri ile buluşan Funda Arar, turnenin altıncı konserinde Bursalı müzikseverlerden de tam not almayı başardı.

Konserinin bir bölümünde sanat müziğinden eserlerde yorumlayan Funda Arar, 'Bu şarkılar bana babacığımın armağanıdır. Biz musikiyi ondan öğrendik, onunla sevdik. Gençler Türk müziğine biraz daha sahip çıksın istiyorum. O yüzden de sahnelerimde mutlaka bir kaç eser olmasına özen gösteriyorum.'' sözleri ile gençlere çağrıda bulundu.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Funda Arar, programının sonunda ise Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerini kulisinde ağırladı. Tüm öğrencilerle tek tek sohbet edip hatıra fotoğrafı çekilen başarılı sanatçı, performansı ile kulakların alçakgönüllüğü ve samimiyeti ile de gönüllerin pasını sildi. Duygu dolu anlarında yaşandığı kuliste kısa bir açıklama da yapan Funda Arar, ''Gönülden gönüle kurulacak sevgi köprülerinin önünde durabilecek bir engel tanımıyorum ben. Buradaki herkesin gözlerindeki mutluluk ışığını görmek benim için en değerli hediye. Ne iyi ettiniz de geldiniz. Sizlerin kalbinde bu denli güzel bir yer edinebilmişsem ne mutlu bana.'' ifadeleri ile tüm öğrencilere ve değerli eğitmenlerine teşekkür etti.

Öte yandan ''Yoluma Düşen Şarkılar'' ile birlikte Türkiye’yi karış karış gezmeye devam edecek olan Funda Arar, hız kesmeden Ankara, Mersin, Adana, Kayseri ve Konya, Eskişehir, Sakarya ve İzmir'de de konserler vererek müzikseverlerle buluşmaya devam edecek

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.