Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Foyası ortaya çıktı

Yaşadığı şatafatlı yaşam tarzı ile Instagram’ın zengin çocuğu olarak ünlenen 23 yaşındaki Julia Stakhiva hakkında, aslında ‘milyarder kızı’ olmadığı ve herkesi kendisiyle ilgili kandırdığı iddiaları ortaya atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Foyası ortaya çıktı
 İngiliz televizyonundaki This Morning programına katılan Stakhiva, kendisiyle ilgili ortaya atılan bu suçlamaları reddetti. Çalışmak için ‘fazla güzel’ olduğunu söyleyen genç kadın, babasının bir yemek şirketi olduğunu ve durumlarının gayet iyi olduğunu iddia etti.

Kıyafetlerinin değerinin 2 milyon pound (yaklaşık 7 milyon 700 bin TL) olduğunu söyleyen Stakhiva, İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşıyor.

Sadece saçlarını kestirmek için bile Rusya’ya gidip geri döndüğünü iddia eden Ukraynalı kadın, katıldığı televizyon programında; herkesin zengin olabileceğini fakat güzelliğin doğuştan geldiğini, ailesinin ondan her zaman güzel, şık ve akıllı olmasını beklediğini söyledi.

Zenginliğini ilginç şekillerde kanıtlayan genç kadın, gece gezmelerinde sarhoş olmak istemiyor ve bunu engellemesi için bir asistan işe alıyor.



Aylık olarak yaptırdığı kozmetik işlemlere yaklaşık 695 bin TL harcadığını iddia eden Stakhiva, Londra’da yaşadığı daireyi ise sparerooms.co.uk adlı bir internet sitesinden 7 bin 700 TL’ye kiraladı.

Ukraynalı kadının yaşadığı dairenin sahibi ise evini Rich Kids programında görmekten dolayı mutsuz olduğunu söylüyor. Guardian gazetesinin haberine göre; kiraladığı daireye kameraları davet eden Stakhiva, sanki ev ve içindeki eşyalar kendisine aitmiş gibi göstererek fotoğraf çekimleri yaptı.

Instagram’ın zengin çocuğu olarak anılan Stakhiva ise haberlerde çıkan daireyi geçici bir süreliğine sadece kıyafetlerini koymak için kiraladığını, sürekli yaşadığı evin o daire olmadığını iddia etti.



Tatil için Türkiye'ye de gelen Stakhiva, Sultanahmet Camii'ne uğramayı da ihmal etmedi. Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına "Nereye gidersem gideyim her zaman jet setim" notunu düştü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.