Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Forum Fashion Week 2015 Başlıyor

Forum Trabzon, Türkiye genelindeki Forum Alışveriş Merkezlerinde eşzamanlı olarak bu yıl 6.’sı düzenlenen Forum Fashion Week etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.Forum Fashion Week, keyifli sohbetler, indirimler, defile, mini konser, eğlence...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Forum Trabzon, Türkiye genelindeki Forum Alışveriş Merkezlerinde eşzamanlı olarak bu yıl 6.’sı düzenlenen Forum Fashion Week etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.
Forum Fashion Week, keyifli sohbetler, indirimler, defile, mini konser, eğlence ve sürprizlerle dolu Alışveriş Gecesi ile Trabzon’da moda rüzgarı estirecek. Bu yıl 6.’sı düzenlenen Forum Fashion Week, Forum Trabzon’da moda sohbetleri, defile, indirim ve sürprizlerle dolu alışveriş keyfiyle, 9-11 Ekim tarihleri arasında moda fırtınası estirecek.
Forum Fashion Week kapsamındaki ilk etkinlik, 10 Ekim Cumartesi günü saat16.00’da gerçekleşecek Özge Ulusoy ile moda sohbeti olacak. Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu ile alışveriş, moda, stil ve bakım üzerine gerçekleşecek sohbette Ulusoy, bakım ve stil ipuçları ile sezon modasına dair önerilerde bulunacak, dinleyicilerin modaya dair sorularını yanıtlayacak.
ZİYNET SALİ İLK KEZ PODYUMDA
Forum Fashion Week’in ikinci gününde ise 11 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Ece Gürsel ve Ece Begüm Yücetan gibi başarılı mankenlerin katılacağı özel bir defile gerçekleştirilecek. Defilenin en dikkat çeken ismi ise ünlü şarkıcı Ziynet Sali olacak. İlk defa podyuma çıkacak olan Sali defilenin ardından mini bir konser verecek.
FORUM FASHİON WEEK ETKİNLİKLERİNDE HİNT ESİNTİLERİ YER ALIYOR
Her sene farklı ünlülerin konuk olduğu Forum Trabzon - Forum Fashion Week etkinliklerinde bu sene ayrıca Hint Kınası Dövme Atölyesi gerçekleştirilecek. 10 - 11 Ekim tarihlerinde saat 13.00 - 20.00 arasında düzenlenecek etkinlikten aynı gün içerisinde tek fiş/faturada 75 TL ve üzeri alışveriş yapan Forum Trabzon ziyaretçileri faydalanabilecektir.
10 Ekim Cumartesi günü 18.00-23.00 saatleri arasında gerçekleşecek ‘Alışveriş Günü’ kapsamında birçok marka Forum Fashion Week’e özel indirimleri, fırsat ve kampanyaları, Forum Trabzon ziyaretçileriyle buluşturacak. Moda ve alışveriş tutkunları, 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunun en moda parçalarına Forum Fashion Week’e özel indirimlerle sahip olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.