Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Forum Bornova’da Ayşe Tolga Rüzgarı

Forum Bornova, Ayşe Tolga’yı ağırladı. Anneler Günü kapsamında sevenleri ile bir araya gelen Ayşe Tolga; annelik, çocuklarla birlikte yaşam, faydalı sağlık bilgileri ve kariyeri hakkında bilgi verdi.Oynadığı dizi filimler ile milyonların...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Forum Bornova, Ayşe Tolga’yı ağırladı. Anneler Günü kapsamında sevenleri ile bir araya gelen Ayşe Tolga; annelik, çocuklarla birlikte yaşam, faydalı sağlık bilgileri ve kariyeri hakkında bilgi verdi.
Oynadığı dizi filimler ile milyonların gönlünde taht kuran Ayşe Tolga, Anneler Günü kapsamında Forum Bornova’da hayranlarıyla buluştu. İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte güzel oyuncu, sevenleri ile ‘iyi olma’ halini ve sağlığımızı korumanın yollarını paylaştı. Kendisi de anne olan Ayşe Tolga, keyifli dakikaların yaşandığı sohbette hayranlarına; annelik, çocuklar ile birlikte yaşam hakkında deneyimlerini aktardı. Güzel oyuncu, sohbet sırasında sorularına doğru yanıt veren hayranlarına sağlıklı yaşamın ipuçlarının yer aldığı İyilik Sende isimli kitabını imzalayarak hediye etti.
HAYRANLARIYLA KAHVE İÇTİ
Öte yandan Forum Bornova’nın sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabı üzerinden Tolga ile ilgili soruya doğru yanıt veren 10 hayranı, oyuncu ile birlikte kahve içti. Hayranlarının yakın ilgisinden mutlu olan sevilen oyuncu, 10 hayranına da kitabını imzaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.