Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Forum Aydın Fashion Week en güzel giyinenleri belirledi

Aydınlıların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın tarafından düzenlenen Forum Fashion Week stil yarışmasında dereceye girenler belli oldu.Forum Aydın’da hafta sonu ünlü manken Özge Ulusoy ve ünlü sanatçı Kemal Doğulu, Forum Aydın’ın...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Forum Aydın Fashion Week en güzel giyinenleri belirledi

Aydınlıların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın tarafından düzenlenen Forum Fashion Week stil yarışmasında dereceye girenler belli oldu.

Forum Aydın’da hafta sonu ünlü manken Özge Ulusoy ve ünlü sanatçı Kemal Doğulu, Forum Aydın’ın ziyaretçilerle moda üzerine kısa bir söyleşi yaptıktan sonra dereceye girenlerin ismini açıkladı.

Modanın nabzı Forum Aydın’da atıyor. Forum Fashion Week kapsamında düzenlenen etkinlikler kapsamında Cumartesi günü Zeytin Meydanı’nda nefes kesen bir defileyle imza atıldı. Markaların yeni sezon koleksiyonları sevilen mankenler Simge Tertemiz ve Elif Ece Uzun’un katılımıyla sergilendi.

Forum Aydın’ın moda haftası kapsamında düzenlediği “En Stil Kim?” yarışmasına tarzına güvenenler sosyal medya üzerinden katıldı. Heyecanın doruk noktaya ulaştığı Pazar günü, #enstilbenim hashtagi ile Instagram’da yapmış oldukları paylaşımları ünlü manken Özge Ulusoy ve ünlü sanatçı Kemal Doğulu kombinelerine göre değerlendirerek en iyi üçü belirledi. Yarışma sonuçları Kemal Doğulu ve Özge Ulusoy tarafından açıklandı. Sitil yarışmasında dereceye giren Nazlı Ceren Öztürk, Kardelen Çerçi ve Ömer Can Azman’a Derimod’dan çanta ve kemer hediye edildi.

Eğlenceli bir yarışmanın daha sonuna geldiklerini ifade eden Forum Aydın AVM Müdürü Ezgi Çubukçu, “Forum Fashion Week kapsamında ilk gün güzel bir defileye imza attık. Ünlü mankenlerin yer aldığı ve Form Aydın’daki markaların koleksiyonlarının katıldığı güzel bir defile gerçekleştirildi. Alışveriş merkezimizi gelen vatandaşlarla birlikte defileyi izledik. İkinci gününde Kemal Doğulu ve Özge Ulusoy moda söyleyişinde 2018 trendlerini konuştu. #enstilbenim hashtagi ile Instagram’dan En Stil Kim? Yarışmasına katılanların fotoğrafları parkovizyona yansıtılıp hep birlikte kombineleri yorumladık. İzleyicilerin de desteğiyle birinciyi belirledik” dedi.

Form Aydın’da sürprizlerin hiç bitmeyeceğini aktaran Çubukçu, ziyaretçilerine zaman zaman farklı yarışmalarla ödüllendireceklerini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.