Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenomen Damat Perıscope Yüzünden Kovuldu

Esra Erol’la İzdivaç programında ’kimseyi beğenmeyen fenomen damat adayı’ olarak tanınan Adanalı Doğukan Özkan, uyarılara rağmen canlı yayın uygulaması Periscope yayınlarından vazgeçmediği için programdan kovulduğunu öne sürdü.Adanalı...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esra Erol’la İzdivaç programında ’kimseyi beğenmeyen fenomen damat adayı’ olarak tanınan Adanalı Doğukan Özkan, uyarılara rağmen canlı yayın uygulaması Periscope yayınlarından vazgeçmediği için programdan kovulduğunu öne sürdü.
Adanalı restoran işletmecisi Doğukan Özkan, geçtiğimiz yıl bir televizyon kanalında katıldığı Esra Erol’la İzdivaç programında kimseyi beğenmeyen damat adayı olarak fenomen haline gelmişti. Bir süre programa ara veren Özkan, geçtiğimiz ay yeniden programda boy göstererek dikkat çekmişti.
Özkan’ın bu macerası ise toplamda 20 bölüm sürdü. Sosyal medyada bir video yayımlayan Doğukan Özkan, konakladığı otelden çıkışının verildiğini ileri sürdü.
“CAN SIKINTISINDAN AÇIYORDUM”
Sosyal medyada takipçilerine seslenen Doğukan Özkan, “Yayın öncesi birçok kez Periscope açıyordum. Bu nedenle yönetim tarafından tepki aldım, uyarılar oldu ama canımın sıkıntısından açıyordum; başka nedeni yok. Kanalı kötüleyici bir şey de yapmadım. Bundan dolayı en sonunda kanal yönetimi dayanamadı. Artık programda olmayacağımı size söylemek istedim. Artık Doğukan Esra Erol’da olmayacak. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Açıklama yapılmadı, neden olduğu söylenilmedi. Adana yolu göründü. İnşallah başka bir şekilde veya başka bir izdivaç programında tekrar görüşürüz. Şimdilik hoşçakalın” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.