Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatma Turgut ‘Rauf’a özel klip çekti

Model Grubu’nun solisti Fatma Turgut, son dönemin en dikkat çekici filmleri arasında gösterilen ‘Rauf’ için özel olarak yazdığı ‘Büyü’ adlı şarkısına klip çekti.Yapımcılığını Aslan Film ve Peri İstanbul’un ortaklaşa gerçekleştirdiği,...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Model Grubu’nun solisti Fatma Turgut, son dönemin en dikkat çekici filmleri arasında gösterilen ‘Rauf’ için özel olarak yazdığı ‘Büyü’ adlı şarkısına klip çekti.
Yapımcılığını Aslan Film ve Peri İstanbul’un ortaklaşa gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Barış Kaya ile Soner Caner’in yaptığı, ‘Rauf’ filmi için ‘Büyü’ adlı şarkıyı yazan Fatma Turgut, klip çekimleri için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti. Şimdiye kadar katıldığı 12 uluslararası film festivalinin 7’sinden 9 ödülle dönen, dünyaca ünlü bir festivalden davet alan ‘Rauf’ filminden kesitlerin de kullanıldığı ‘Büyü’ adlı şarkının klibi ilerleyen günlerde ekranlardaki yerini alacak.
Aynı zamanda filmin yönetmenleri Barış Kaya ve Soner Caner’in imzasını taşıyan ‘Büyü’ adlı şarkının klibi, eylül ayında Türkiye’de gösterime girecek olan ‘Rauf’ filminin jeneriğinde kullanılacak.
Pembe Aşkın Hikayesi
Başrollerinde, Alen Hüseyin Gursoy, Yavuz Gürbüz, Şeyda Sözüer, Veli Ubic ve Muhammed Ubic’in yer aldığı ‘Rauf’ filminin çekimleri Türkiye-Ermenistan sınırına 30 kilometre uzaklıkta olan Kars’ın Küçükyusuf köyünde yaklaşık 1 yıl sürede gerçekleştirildi. Küçük Rauf’un hikayesinin anlatıldığı filmde; görünmez bir savaşın gölgesinin düştüğü bir köyde yaşayan 9 yaşındaki küçük Rauf’un, kendini ustasının 20 yaşındaki kızına karşı büyük bir platonik aşkın içinde bulmasıyla başlayan Pembe’yi arayışının öyküsü anlatılıyor. Rauf, sevdiği kızı mutlu etmek adına gri dünyasında çıktığı pembe yolculuğunda, siyahı ve beyazı da öğrenecektir.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.