Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EXPO 2016’da Zara’dan müzik ziyafeti

Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Zara, EXPO 2016 Antalya’da konser verdi.9 günlük bayram tatili boyunca birbirinden ünlü sanatçıların konserlerine ev sahipliği yapan EXPO 2016 Antalya sergi alanında tatilin son gününde Zara konser verdi....

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Zara, EXPO 2016 Antalya’da konser verdi.
9 günlük bayram tatili boyunca birbirinden ünlü sanatçıların konserlerine ev sahipliği yapan EXPO 2016 Antalya sergi alanında tatilin son gününde Zara konser verdi. Turkcell büyük amfi tiyatroda gerçekleşen Zara konserini 5 bin kişi izledi.
Güçlü sesiyle dinleyenlerin beğenisini toplayan Zara, güzelliği ve tavırlarıyla da dikkat çekti. Türk Halk Müziği ağırlıklı konserde, Türk Sanat Müziğinin de en güzel örneklerinden eserler seslendiren Zara’ya büyük amfi tiyatroyu dolduran müzikseveler de eşlik etti. Zara, konser süresince hayranlarına parçalarıyla Türkiye turu attırdı.
Konserine Mihriban türküsüyle başlayan Zara, Orhan Gencebay’ın ’Bir teselli ver’, Erkin Koray’ın ’Fesuphanallah’, İbrahim Tatlıses’in ’Leylim ley’ gibi şarkılarını da seslendirdi. Zara’ya hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti. Zara, ’Duydum ki Unutmuşsun’ başta olmak üzere Türk Sanat Müziğinin de seçkin eserlerinden örnekler sundu.
Şehit eşinden helallik istedi
Konserin sonlarına doğru sahneye Ali ve Arda isimli iki çocuğuyla birlikte çıkan 3 çocuk annesi şehit eşi Tuba Aslan, Zara’ya olan hayranlığını dile getirdi. 2010 yılında eşini kaybettiğini söyleyen Aslan’a sarılan Zara, "Sizlere minnettarız. Hakkınızı helal edin" dedi.
Duygusal anlar yaşayan Zara, gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit eşi ve iki çocuğunu sahneden uzun süre indirmeyen Zara onlarla birlikte ’Eledim eledim’ ve ’Zeytinyağlı yiyemem aman’ türküsünü seslendirdi.
Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Zara, EXPO 2016 Antalya Turkcell büyük amfi tiyatroda kendisini dinleyen 5 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.