Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EXPO 2016 Antalya’da konserler serisi devam ediyor

Türk pop müziğinin iki güçlü sesi Emre Altuğ ve Işın Karaca, EXPO 2016 Antalya kapsamında Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da konser verdi.EXPO 2016 Antalya’da yerli sanatçıların konserleri devam ediyor. Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da Alem...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2016 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2016 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk pop müziğinin iki güçlü sesi Emre Altuğ ve Işın Karaca, EXPO 2016 Antalya kapsamında Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da konser verdi.
EXPO 2016 Antalya’da yerli sanatçıların konserleri devam ediyor. Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da Alem FM programcılarından Hilal Özgani’nin sunumuyla renklenen gecede ilk olarak pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ sahne aldı. “Çıta” isimli şarkısıyla konsere başlayan Altuğ, kendi albümlerinde yer alan şarkıların yanı sıra başka sanatçılara ait olan şarkıları da seslendirdi. Zaman zaman şarkılara gitarıyla eşlik eden Emre Altuğ, “Hoşgeldin” isimli şarkısının nakaratını sevenleriyle birlikte seslendirdi. Bu anları cep telefonuyla görüntüleyen ünlü şarkıcıya hayranları konser boyunca eşlik etti. Konser sırasında Turkcell EXPO Kulesi’nden atılan havai fişekler de geceye ayrı bir renk kattı.
Emre Altuğ’un ardından sahneye çıkan Işın Karaca ise sesiyle büyüledi. Konsere “Bir Garip Yolcu” isimli şarkıyla başlayan Karaca, siyah elbisesiyle de göz doldurdu. Işın Karaca’nın vokalisti Yonca Kocadağ ile yaptığı düet ise büyük beğeni topladı. Sahnedeki enerjik performansıyla dikkat çeken Işın Karaca, “Sarışın” şarkısında ise davul şov yaptı. Büyük amfi tiyatroyu dolduran binlerce kişi Işın Karaca’ya konser boyunca eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.