Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EV’leniyoruz Fuarı’nda gelinlik defilesi moda severlerin beğenisini kazandı

2018 Gelinlik Modası’nın gözler önüne serildiği Wedding Fashion by Bekir Gökmen Haute Coutere Gelinlik Defilesi TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.Adanalı ünlü modacı Bekir Gökmen’in tasarladığı gelinlikler Adanalı...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2017 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2017 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EV’leniyoruz Fuarı’nda gelinlik defilesi moda severlerin beğenisini kazandı

2018 Gelinlik Modası’nın gözler önüne serildiği Wedding Fashion by Bekir Gökmen Haute Coutere Gelinlik Defilesi TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Adanalı ünlü modacı Bekir Gökmen’in tasarladığı gelinlikler Adanalı moda severlerin beğenisine sunuldu. Düzenlenen defilede, Merve Büyüksaraç, Tuğba Melis Türk, Ece Begüm Yücetan, Sinem Sülün, İrem Sülün, Gonca Eroner, Olga Kapitsina, Tatiana Dandeş, Erzhena Sandakova gibi ünlü mankenler podyuma çıkarak 12 gelinlik tanıttı.

Birbirinden güzel ve farklı tasarımların yer aldığı defilenin açılış konuşmasını yapan TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, Adana fuarcılık tarihinde ilk kez aynı yılda ikinci kez Ev’leniyoruz Fuarı’nı düzenlediklerini söyledi. Ev’leniyoruz Fuarı’nın, iki katı büyüdüğünü ifade eden Alagöz, “2017 yılının başından bu yana, düzenlediğimiz tüm fuarlarda aynı başarıyı yakaladık. Başarının ortaya çıkmasında çok büyük katkıları olan Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü olmak üzere oda başkanlarımıza, ÇUFAŞ’a ve TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu’na şükranlarımı sunarım” dedi.

Adanalı moda tutkunlarının nefeslerini tutarak izlediği birbirinden çekici tasarımlarıyla öne çıkan gelinlikleri taşıyan mankenler, sırasıyla podyuma çıktı. Tasarımların büyük alkış aldığı defilede podyuma en son, ünlü modacı Bekir Gökmen çıkarak izleyenleri selamladı.

Defilede önemli bir sosyal sorumluluk projesine de imza atıldı. Ünlü modacı Bekir Gökmen’in bir gelinliğini satın alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı’nın eşi Zeynep Sözlü, Adana Kanserli Çocuk Derneği’ne bağışta bulundu. Yapılan bağışın kanserli çocuklar için yapılacak bir hastane odasında kullanılacağını açıklayan Adana Kanserli Çocuk Derneği Genel Sekreteri Sema Soykan, Zeynep Sözlü’ye, Bekir Gökmen’e, TÜYAP Adana’ya ve ÇUFAŞ’a teşekkür etti. Satın alınan gelinlik ise Kimsesiz Çocuklar Vakfı’nda ilk evlenen çifte hediye edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.